Sportingbet

Nume

Sportingbet

Rating

9.3

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

700 RON

Avantaje

  • Numeroase turnee de joc;
  • Tranzacții sigure;
  • Gamă variată de jocuri;

Dezavantaje

  • Focusați mai mult pe pariuri sportive

Prin Sportingbet mobil ai parte de cele mai bune condiții de joc

Pentru un parior, condițiile în care poate paria de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv mobil sunt deosebit de importante. De aceea, casa de pariuri online Sportingbet a decis să lanseze o aplicație proprie pentru pariurile pentru mobil. Aceasta este disponibilă doar în AppStore, pentru că Google Play nu accepta aplicații pentru pariuri sportive. Pentru toți clienții agenției, care nu pot utiliza aplicațiile oferite, site-ul Sportingbet mobil aduce cele mai bune funcții oferite în cadrul aplicației sportive și de cazinou!

Potrivit operatorilor, indiferent de sistemul de operare pe care îl are dispozitivul vostru mobil vă puteți juca la Sportingbet accesând din browserul acestuia site-ul agenției. Pagina Sportingbet mobil le permite jucătorilor să parieze pe evenimente sportive, să joace jocuri de cazino, să acceseze opțiunile ce țin de cont sau să efectueze o depunere.

Joacă de pe mobil

Acum, vom presupune că aveți deja un cont, iar dacă nu, vă recomandăm să vă deschideți unul pentru că avantajele sunt chiar foarte atractive. Vă puteți deschide direct de pe telefon / tabletă accesând link-ul „Deschideți un cont”. Pentru a vă loga apăsați pe Conectare, completați userul și parola și apăsați butonul verde și… gata.

Pe site-ul mobil puteți intra tastând “Sportingbet.ro” în motorul dvs. de căutare sau bara de adrese, autentificați-vă și… începeți să jucați. Prin Sportingbet mobil puteți să accesați pariurile dorite mai rapid ca oricând; utilizați funcția „Cash Out” pentru a încasa pariuri simple şi combinate, înainte ca ele să fie stabilite. Alte funcții atractive includ: statistici detaliate, shortcut-uri inteligente, filtre pentru market și multe altele.

În ceea ce privește opțiunea de cazinou pe site-ul mobil, introduceţi „Sportingbet.ro” în motorul dvs. de căutare sau în bara de adrese, autentificați-vă și începeți să jucați. Aveți parte de Jocuri Clasice – puteți să Jucați toate jocurile dvs. favorite, precum Blackjack și Roulette, Live Dealer – Alăturați-vă dealerilor live la mesele de cazinou, Sloturi – Jucați cele mai populare jocuri de sloturi și  Jackpoturi – Câștigați jackpoturi masive pe mobilul dvs.

Toată gama de jocuri de noroc

Există și o aplicație pentru mobil numită ”Sportingbet.ro Pariuri Sportive”, aceasta fiind disponibilă atât pe Iphone și Ipad, cât și pe dispozitivele cu Android. Dacă ai un dispozitiv de la Apple atunci o poți descărca direct din AppStore. Utilizatorii Android trebuie să intri din browser-ul telefonului / tabletei pe site-ul Sportingbet, acolo unde va apărea opțiunea de a downloada programul de pariuri.

Printre facilitățile oferite de aplicația de pariuri Sportingbet se numără: zilnic sunt oferite peste 8,000 de piețe de pariuri, poți paria live pe toate evenimentele disponibile și pe PC, toate transmisiile live video pot fi urmărite și prin Sportingbet mobil, poți efectua depuneri rapide și în siguranță. Aplicația Sportingbet mobil este securizată; toate datele și tranzacțiile sunt în siguranță. De asemenea, aplicația Sportingbet mobil este optimizată bine astfel încât funcționează ireproșabil.

Sportingbet are de asemenea o sumedenie de jocuri de cazinou, printre care jocuri de ruletă, blackjack, poker, casino live și aparate de noroc și sloturi.

Dacă ai un dispozitiv mobil cu Windows sau cu alt sistem de operare, atunci poți paria direct din browser. Site-ul este optimizat și funcționează foarte bine după dispozitive mai moderne, dar sacadează un pic de pe telefoane sau tablete mai vechi.

An înființare: 2000
Licenta ONJN: L1160656W000327