jocuri de noroc online

Avantaje pe care să le urmărești la jocuri de noroc online

Dacă până acum ai fost un fan împătimit al sloturilor sau al jocurilor de masă în sistem clasic, la cazinou, este timpul să îți schimbi viziunea asupra acestora și să acorzi puțină atenție segmentului de jocuri de noroc online. Poate că nu vei avea aceeași senzație pe care o ai în fața unui aparat cu butoane mari din plastic, însă plăcerea jocului poate fi aceeași, dacă nu mai intensă, în cazul în care vei începe să înțelegi pe deplin cum funcționează aceste jocuri de noroc și avantajele pe care le poți avea din partea acestora. Astfel, la jocuri de noroc online nu vei avea niciodată grija că nu vei avea un aparat disponibil și nu va trebui să stai la rânduri la ghișee, pentru a complete bilete sau a plăti un anumit credit. De asemenea, la aceste jocuri nu depinzi de un program anume, căci jocurile tale preferate sunt disponibile 24 de ore din 24. Nu în ultimul rând, te poți retrage și poți reveni oricând în joc, în funcție de timpul și banii pe care îi ai la dispoziție. Iar pentru ca seria avantajelor să fie completă, mai spunem că te poți distra inclusiv când te afli la plajă, la plimbare, ori cu prietenii la mall, întrucât majoritatea jocurilor sunt optimizate și adaptate pentru smatphone și tabletă.

Urmărește bonusurile oferite

Dincolo de aceste avantaje față de cazinourile clasice, la jocuri de noroc online beneficiezi de unele avantaje strict materiale, pe care le întâlnești niciodată la jocurile în fizic. Primul dintre acestea îl reprezintă bonusurile, care te întâmpină aproape la orice joc slot sau joc de casino. Astfel, ai parte de bonusuri de înregistrare sau de depunere, dar poți beneficia și de premii în timpul jocurilor de tip slot. Acestea pot atinge sume deloc de neglijat, care se vor regăsi în mod automat în contul tău de jucător.

Jackpoturi cu premii fabuloase

Dacă vrei într-adevăr să dai lovitura la jocuri de noroc online, atunci soluția poate fi prinderea unui jackpot oferit de cazinourile virtuale. Acestea pot fi simple sau progresive, cele din a doua categorie putând fi comparate ușor cu câștigurile la loterie. Astfel, jackpoturile progresive ating ușor sume ce trec de un milion de lei, acestea bazându-se pe principiul cumulativ, prin contribuția unui procent din sumele mizate de fiecare jucător la un premiu special. Jackpoturile progresive nu sunt însă chiar atât de ușor de prins, pentru aceasta trebuind să prinzi o combinație dinainte fixate de cazinoul sau jocul online. În plus, trebuie să îndeplinești și alte condiții legate de suma mizată, care de obicei atinge nivelul maxim admis.

Alte avantaje pe care trebuie să le urmărești la jocuri de noroc online sunt rundele gratuite. Acestea pot fi considerate tot un fel de bonusuri, cu diferența că acestea nu vor fi acordate în bani, ci în posibilitatea de a juca gratis, dar cu avantajul câștigării unor sume substanțiale, neplafonate sau supuse vreunei restricții.