Ghid de jocuri cazino online

Cazinourile din mediul virtual au cucerit lumea utilizatorilor de internet și oferă acum o mare varietate de jocuri cazino, aflate la doar la câteva clickuri distanță. Ba, mai mult, jocurile de cazino online sunt permanent îmbunătățite pentru a se asigura că clienții sunt întotdeauna mulțumiți de ce le este oferit.

Și cum nu toată lumea merge la Las Vegas, iar cazinourile terestre sunt uneori inaccesibile pentru unii jucători, internetul a devenit cel mai bun loc pentru a vă bucura de jocuri cazino și de a avea parte de emoția pariurilor și câștigurilor. În cele ce urmează vei găsi ghiduri de joc pentru cele mai populare jocuri cazino!

Ruletă

Sloturi 

Blackjack

Există numeroase jocuri de cazino online, unele mai populare decât altele. De-a lungul timpului, au apărut noi jocuri sau noi versiuni ale acestor jocuri cazino, iar ritmul amețitor în care apar acestea nu pare să se oprească. Unele dintre aceste jocuri cazino online și-au câștigat un renume ca fiind cele mai atractive și populare. Aceste jocuri sunt oferite la majoritatea cazinourilor online prezente în industrie. Dar să detaliem puțin.

Ruleta online

Jocul de ruletă online constă în plasarea unor pariuri pe o masă de joc virtuală. Este posibilă parierea pe unul sau mai multe numere, pe una din cele două culori sau pe un tip de număr; par sau impar. În momentul în care bila ce se învârtește (roulette) în jurul unei roți cu numere, se oprește pe un anumit număr, cel ce a plasat pariul pe acel număr este declarat câștigător.

Blackjack online

Există numeroase versiuni ale acestui popular de joc, iar cea mai populară implică plasarea unor pariuri împotriva casei și încercarea de a avea cărți ce totalizează o sumă cât mai mare, atât timp cât nu se depășește numărul 21. Aceasta este cea mai bună mână posibilă la acest joc, blackjack fiind constituit dintr-o carte As și o carte peste 10.

Sloturi online

Sloturile online unt unele dintre cele mai populare jocuri de cazino, deoarece oferă unele dintre cele mai mari câștiguri. Există sute de variante diferite ale acestui tip de jocuri de cazino online, fiecare cu propriile caracteristici. Cele mai multe dintre acestea oferă 3 sau 5 coloane de joc și între 1 și 50 de linii de plată. Pe acestea coloane și linii, prin parierea unei anumite sume, se pot obține simboluri diferite, care vor oferi combinații câștigătoare. Există de asemenea numeroase caracteristici speciale, cum ar fi simboluri wild, rotiri gratuite, jocuri bonus sau jackpot-uri progresive.

Poker online

Jocurile de poker online sunt asemănătoare celor reale, cu singura diferență că jucătorii nu își pot vedea adeversarii și nici nu le pot observa fizionomia. În schimb, există alte avantaje. Există mai multe variante ale acestui joc, dintre care cele mai populare sunt: Texas Hold’Em, Omaha și Seven Cards Stud.

Baccarat online

Este un joc cu origini destul de vechi ce acum are și o versiune online. Regulile sunt asemănătoare celor de la cazinouri terestre, astfel că fiecare jucător va juca împotriva casei sau băncii. Sunt împărțite cărți fiecărui jucător și, conform regulilor mai detaliate ale acestui joc, cea mai bună mână va câștiga toate pariurile.

Zaruri online

Aceste jocuri de cazino online sunt numite craps în majoritatea cazinourilor. Jocul se poate câștiga prin aruncarea virtuală a zarurilor și obținerea unui scor favorabil, mai bun decât al casei.

Bingo online

Jocul de bingo online respectă regulile celui tradițional. Jucătorii primesc cărți sau tichete virtuale de joc ce conțin anumite numere. Apoi urmează extragerea unor numere aleatorii, iar jucătorii încep să urmărească dacă au aceste numere pe tichet. Se câștigă prin completarea unei linii sau a întregului bilet.