pariuri sportive live

Azi te distrezi la pariuri sportive live!

Nu e departe momentul în care cele mai importante campionate de fotbal din Europa se vor relua pentru un nou sezon. Pariuri sportive live vor fi vedeta întrecerilor interne din Spania, Anglia, Italia, Germania, Franța, Olanda, Turcia sau Belgia. Desigur că ne vom bucura și de cote  pentru Champions League sau Europa League, competiții ce se află deja în desfășurare în fazele lor preliminare. Există o serie foarte importantă de avantaje atunci când pariezi live. De exemplu, cunoști componența și așezarea în teren a ambelor echipe. De asemenea, poți urmări fluctuația cotelor în funcție de parametrii precum goluri, cartonașe galbene și roșii, penalty-uri acordate. Ești pregătit de jocul în live?

Pariuri sportive live – avantaje

Beneficiile jocului în live nu se opresc aici. Experiența ta în pariuri sportive live crește cu fiecare nouă zi. Jocul este dublat de adrenalina transmisiei live. Câteva dintre casele de pariuri online cu licență valabilă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc pun la dispoziție streamuri din cele mai importante competiții fotbalistice ale lumii. Astfel, nu vei rata niciun meci care contează, fie că vorbim de fotbal, tenis, snooker sau de alte sporturi. Un alt aspect pozitiv pentru pariorii care preferă varianta live îl reprezintă posibilitatea de a te acomoda cu meciul și de a anticipa cum vor merge lucrurile în partida respectivă. Avem de exemplu popularul market Peste/Sub 2.5 goluri. Urmărind primele 5-10 minute, vei putea înțelege dacă vom avea parte de un meci închis, sau, dimpotrivă, dacă se vor înscrie multe goluri.

Dacă simți că e ziua ta norocoasă, poți încerca să forțezi un under 2.5, chiar dacă în minutul 25 scorul este deja 1-1. Casa de pariuri online te va răsplăti cu o cotă extrem de avantajoasă pentru curajul tău. O altă diferență majoră între live și prelive este aceea că poți simți mai bine pariurile pe marcatori în în prima variantă. De câte ori nu s-a întâmplat să pariezi pe un atacant și acesta să nu fie inclus în lot chiar în ziua respectivă? Prin pariuri sportive live, vei avea avea întodeauna situația sub control. Dacă Manchester City se duelează cu Burnley, vei putea paria liniștit pe o dublă a atacantului argentinian Sergio „Kun” Agüero.