jocuri ca la cazino

Încearcă bacarat și alte jocuri ca la cazino

Bacaratul este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute jocuri ca la cazino, jucate în cazinouri la nivel global. Unii dintre voi v-il puteți aminti drept jocul preferat al lui James Bond. A fost prezentat la începutul romanului „Casino Royale” , scris de Ian Fleming, în 1953. Asocierea Bacaratului cu personajul James Bond a transformat acest joc de cărți, într-un joc sexy și foarte atractiv.

Bacarat și alte jocuri ca la cazino

Ca jucător, aveți opțiunea de a paria pe cele trei opțiuni: mâna Bancheruluiului, mâna Jucătorului sau Tie (egalitate). Gândiți-vă la Bancher și la Jucător, ca la două mâini distincte împărțite în fiecare joc. Acestea sunt cele două rezultate pe care puteți paria. Mâna „Jucătorului” nu are nicio legătură cu jucătorul, iar mâna „Bancherului” nu este neapărat asociată cazinoului sau casei. În multe moduri, Bacaratul se aseamană cu Blackjack, unul dintre cela mai populare jocuri ca la cazino. În Bacarat, mâna câștigătoare are valoare cea mai apropiată de 9, în timp ce în Blackjack încercați să vă apropiați dar să nu depășiti 21. La fel ca în Blackjack, în Bacarat, fiecare carte are o valoare specifică. Cărțile de la 2 la 9 au valoare nominală.  Cărțile de 10, valeții,  damele și popii au valoarea 0, iar asul este tot timpul de 1 punct. Să spunem că mâna jucătorului are două cărți „3” și „4”. Valoarea mâinii este suma celor două cărți, adică 3 + 4 = 7. Să luăm un alt exemplu, în care cele două cărți sunt „7” și „8”. Suma valorilor cărților este de 7 + 8 = 15. Din moment ce 15 este un număr de 2 cifre, trebuie să renunțați la cea mai mare carte din stânga. Valoarea acestei mâini în Bacarat este de 5. Odată ce ați plasat pariurile pe una din opțiunile Jucător, Bancher sau Tie, dealer-ul livrează câte două cărți pentru mâna Jucătorului și cea a Bancherului. În funcție de valoarea mâinii Jucătorului, acestuia i se mai poate da o a treia carte, după regulile de mai jos. Ca jucător de Bacarat, nu trebuie să cunoașteți toate regulile. Dealerii vor îndruma următorii pași pe baza regulilor jocului.

În Bacaratul, nu prea aveți cum să influențați cărțile, prin strategii. Este unul dintre cele mai palpitante jocuri ca la cazino de noroc. Aceeastă caracteristică îl face atât de atractiv printre amatori. Pe ce puteți conta, însă, este instinctul de jucător. Un sfat pe care experții îl împărtășesc este: „Pariază tot timpul pe bancher, dacă ai dubii!” Pariurile pe Bancher sunt, de obicei, cele mai sigure, ținând cont de cotele casei și de avantajele care funcționează în favoarea Bancherului.

Concluzii

Bacaratul devine din ce în ce mai apreciat de jucătorii din România. Așa că, lasă-te mânat de curiozitate și încearcă jocul acesta și distrează-te descoperind alte jocuri ca la cazino, în fiecare zi. Intră pe pagina Bonus, revendică oferta care te satisface și care ți se pare cea mai interesantă, fă-ți un cont pe Cazino Mobil și dă drumul la joc! Distracția și câștigurile tale la bacarat  încep acum!