jocuri ca la cazino

Importanța bankroll-ului la jocuri ca la cazino

Indiferent ce jocuri ca la cazino joci online, există o strategie de joc esențială: cea a bankroll-ului. Cu un management bun al bankroll-ului poți să rămâi mai mult în joc și îți poți crește și șansele de câștig.

Ce este managementul de bankroll?

Bankroll-ul reprezintă controlul bugetului de joc. Un sold 0 înseamnă că nu mai putem juca, așa că trebuie să facem tot posibilul să ne menținem cel puțin pe linia de plutire.

Pentru orice jocuri ca la cazino este important să stabilim de la început limite de pariere. Jucătorii care pariază cu răbdare și respectând un plan au posibilitatea de a rămâne în joc atât cât își doresc.

Cum se stabilește eficient bugetul de joc?

Pentru unele jocuri ca la cazino cum este și pokerul, unii jucători au o rată de câștig foarte bună și constantă. Acest lucru înseamnă că dacă vor continua să joace vor menține un progres în câștiguri, iar prin urmare vor ajunge la un profit atractiv, care va acoperi riscul unor mâini mai puțin norocoase.

Pentru jocurile de tipul ruletei, e imposibil totuși de obținut o rată de câștig constantă. Prin urmare, se pot stabili praguri de pariere pentru fiecare rundă de joc în casino. Să spunem că avem un buget de 100 de lei dispoziție. Ar trebui să calculăm exact sumele pariate pentru fiecare rotire în parte, astfel încât să ne permitem să rămânem mai mult în joc. Este complet nerealist și naiv să credem că putem obținem maximum din bugetul disponibil fără a avea un plan.

De exemplu, la ruletă putem stabili o valoare de 10 lei pentru 10 runde, caz în care putem plasa pariuri simple (pe un număr, culoare, coloană etc) sau mixte (culoare sau paritate + coloană de numere etc) cu această valoare maximă.

La sloturi, ne putem asigura mai multe rotiri alegând un joc cu un payout bun și măsurând la fel pariurile pe fiecare spin.

Menținerea bugetul stabilit la început e absolut necesară

Este posibil ca la unele jocuri ca la cazino să ne apropiem de terminarea bugetului pentru acea sesiune de joc și să nu fim mulțumiți de câștiguri. Acest lucru nu trebuie însă să ne facă să depunem mai mulți bani. Același lucru este valabil și în cazurile în care câștigăm și vrem să continuăm în speranța că vom câștiga și mai mult. E întotdeauna mai bine să ne oprim după ce am câștigat o sumă mai mare.

Jocul responsabil este mereu cea mai bună alegere. Urmărirea pierderilor ne poate face să ajungem la găuri foarte mari în buget și nu este niciodată o soluție. Există zile bune și zile rele la jocuri ca la cazino online, iar ce am pierdut într-o zi putem recupera într-o zi mai norocoasă.

Dacă știm că avem probleme cu tentația și nu reușim să ne ținem de bugetul propus, putem apela la stabilirea unor limite de depunere în cazinou. Acestea ne opresc să mai continuăm și nu sunt deloc o soluție rușinoasă. Mulți jucători fac această alegere și reușesc să își respecte cifrele lunare pentru jocuri ca la cazino.

La jocuri ca la cazino live planificarea și respectarea bugetului sunt cu atât mai importante.

Este incredibil ce diferență mare poate face distribuirea eficientă a bugetului de joc, atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei cu experiență. Același lucru este valabil și dacă avem în considerare sumele pe care le avem la dispoziție. Indiferent dacă jucăm de 100 lei sau de 1000, e important să știm cât putem paria pe fiecare rundă de joc pentru a avea cele mai mari șanse de câștig și a rămâne mai mult în joc.