bonus fara depunere

Profită de un bonus fără depunere și joacă Vegas Single Deck Blackjack!

Probabil știi deja ce este un bonus fără depunere așa că, azi îți vom arăta cum poți profita de el pentru a juca blackjack. Ia un loc, citește cu atenție și învață!

Iată o scurtă prezentare a versiunii complete a jocului în patru pași. Partea întâi este dedicată regulilor cheie și vă va oferi o idee de bază despre cum să jucați, toate opțiunile disponibile și plățile. În al doilea rând îți recomandăm strategia ideală, împreună cu un demo gratuit pentru a vă exersa și a vă îmbunătăți abilitățile. Pentru a afla cel mai bun cazinou online pentru a juca Vegas Single Deck Blackjack, verificați punctul de concluzii sau pur și simplu folosiți tabelul de mai jos, care vă vor ajuta să ajungeți la secțiunea dorită mai repede.

RTP: 99.69%
Blackjack Pays: 3:2
Number of Decks: 1
Dealer Rule: Hits soft 17
Dealer Peek: Yes
Insurance: Yes
Surrender: No
Split: Yes
Re-split: No
Double: Yes
Double After Split: No
Hit Split Aces: Yes
Side Bets: No
Multihand: No

Reguli – Cum să joci Vegas Single Deck Blackjack

După cum indică titlul său, Vegas Single Deck Blackjack, este jucat cu un singur pachet de 52 de cărți amestecate înaintea fiecărei mâini. La inceput, atat jucatorul cat si dealerul primesc doua carti fiecare si scopul este sa obtina o mina cat mai aproape de 21, fara a depasi. Dealerul trebuie să lovească pe soft-ul 17 și să privească pentru blackjack atunci când cartea în sus este un as sau unul de 10. În acest caz, jucătorului i se oferă un pariu de asigurare care se plătește înapoi 2: 1, dacă dealerul ajunge într-adevăr cu un blackjack.

Împărțirea oricăror două cărți cu aceeași denominație este permisă o singură dată. Cu toate acestea, dacă intenționați să împărțiți ași, aveți două lucruri de luat în considerare – puteți obține o singură carte după împărțire și o combinație cu o carte de 10 cărți este considerată un rezultat 21, nu un blackjack. Există, de asemenea, o opțiune dublă în jos disponibilă numai pe hard 9, 10 sau 11 și niciodată după o ruptură. Puteți paria atât de puțin £ 1 sau de până la 200 de lire în timp ce blackjack plătește clasic 3: 2.

Pe lângă faptul că este super avantajos pentru jucător să joace un bonus fără depunere, jocul prezintă, de asemenea, mai multe caracteristici personalizabile, făcându-l și mai plăcut. Ați putea opri toate sau doar câteva sunete, activați opțiunea Auto-Rebet sau Quick Deal pentru a vă economisi timp și efort. Pentru a ajunge la acestea, trebuie doar să accesați meniul de opțiuni.

Strategia optimă

Această variantăde joc Blackjack Microgaming are unul dintre cele mai mari RTP-uri pentru orice alt joc de blackjack – 99,69%. Pentru a juca la acest raport uimitor, puteți utiliza ajutorul cardului de strategie încorporat mai jos. Este plin cu cele mai bune sugestii de mutare și, bineînțeles, este în deplină conformitate cu regulile Vegas Single Deck Blackjack. Dacă nu sunteți familiarizați cu felul în care funcționează o astfel de carte, iată un scurt ghid. Conectați pur și simplu rândul și coloana care corespund mâinii de deschidere și cartelei dealerului cu fața în sus și acțiunea optimă va fi în pătratul în care se întâlnesc.

Nu rata acum șansa la distracție cu un bonus fără depunere!

Distrează-te continuu cu ofertele de jocuri disponibile pe Cazino Mobil, profitând de bonus fără depunere! Acumulează experiență de joc și devino câștigător!