cazino online

Cele mai frecvente bonusuri de cazino online

Cu o concurenţă din ce în ce mai sporită şi sub presiunea unei funcţionări cât mai bune, din punct de vedere legal, cazinourile online au început să îşi întâmpine şi să îşi fidelizeze jucătorii din ce în ce mai atent, mereu cu câte o ofertă bonus mai bună şi mai atrăgătoare.

Probabil te întrebi dacă aceste bonusuri sunt sau nu în favoarea ta. Da, ele chiar sunt în favoarea ta – şi sunt din ce în ce mai atractive şi mai variate, astfel încât să se axeze nu doar pe atragerea de noi jucători, dar şi pe fidelizarea acestora. Şi cum poţi face asta mai bine, dacă nu oferind condiţii de joc echitabile, bonusuri care să-l avantajeze pe jucător? Evident, din când în când, câte o promoţie bonus pentru a creşte numărul celor interesaţi şi a-i determina pe jucătorii activi să depună bani este o altă strategie de marketing reciproc avantajoasă.

În acest articol îţi propun să descoperi câteva tipuri de bonusuri de cazino, diferenţele dintre ele şi cum poţi beneficia de acestea.

Cele mai frecvente bonusuri de cazino online

Bonus la înregistrare fără depunere

Unele cazinouri online oferă acest tip de bonus, ce poate consta în bani reali sau monedă virtuală, iar singurul pas pe care îl ai tu de parcurs este să îţi creezi un cont pe platforma online a cazinoului respectiv.

Avantajul unui astfel de tip de ofertă bonuseste acela că poţi experimenta, fără să fii nevoit să încarci contul cu bani proprii.

Bonusul la înregistrare fără depunere poate însemna o sumă de bani  la înscriere, un număr de rotiri gratuite sau, dacă ești unul dintre norocoşi, atunci când te înregistrezi ca jucător nou poți fi surprins cu o ofertă bonus de bun venit – care să îmbine formula magică de bani + rotiri gratuite.

Bonus de loialitate

Cunoscut şi ca bonus de reîncărcare sau lunar, bonusul de loialitate variază în funcţie de cât de mult joci. Practic, dacă eşti un jucător fidel şi activ, iar frecvenţa cu care îţi încerci norocul este una considerabilă, atunci acest tip de bonus de loialitate poate fi nu doar lunar, ci şi săptămânal.

Deşi acest tip de bonus este destinat în special celor mai fideli, activi şi influenţi jucători, poţi beneficia de el şi dacă joci anumite jocuri, în anumite perioade, sau dacă pariezi anumite sume de bani. După cum îi spune şi numele, pentru a beneficia de acest tip de bonus…trebuie să insişti, să devii unul dintre cei mai activi jucători şi să fii permanent în temă cu ofertele şi promoţiile la jocuri. Mai mult decât atât, punctele de fidelitate cumulate te pot transforma într-un client/jucător VIP, ceea ce îţi va oferi noi oportunităţi şi îţi va putea creşte numărul punctelor de fidelitate, precum şi facilita accesul la ele.

Bonusurile cu rotiri gratuite

Bonusurile ce constau în rotiri gratuite sunt destinate în special jucătorilor pasionaţi de sloturi, dar şi începătorilor dornici să se familiarizeze cu magia din spatele acestui tip de joc.

Cum poţi obţine aceste bonusuri?

Destul de simplu: îţi pot fi oferite fie la înregistrarea pe site, ca un mesaj prietenos de bun venit, fie le poţi primi la depuneri sau, pur şi simplu, în timpul unui joc, adică exact atunci când ai mai mare nevoie de ele, nu?

Avantajul unui astfel de bonus este acela că îţi oferă posibilitatea să testezi, să experimentezi şi să descoperi ce înseamnă sloturile, fără să fie nevoie de investiţia ta personală, însă cu posibilitatea deschisă de a câştiga – dacă eşti suficient de norocos. Şi…tot în funcţie de cât te ştii de norocos, poţi continua să joci – sau poţi retrage câştigurile, nu există reguli sau condiţii speciale în acest sens.

Bonusul procentual

Bonusul procentual, aşa cum îi spune şi numele, este tipul de bonus legat exclusiv de sumele depuse de tine, ca jucător, în contul personal.Comparativ cu alte tipuri de bonusuri, destinate noilor veniţi sau celor mai activi şi fideli jucători, bonusul procentual este accesibil şi oferit tuturor jucătorilor. Indiferent de nivelul de activitate sau vechimea ta în cadrul unui cazino online, bonusul procentual este destinat tuturor – şi constă în primirea unui procent din sumele depuse în contul tău personal.

Procentajul diferă de la un cazino la altul, aşa că e ideal să fii un jucător deschis experimentelor, astfel încât să descoperi ce platformă rezonează mai mult cu aşteptările tale şi să beneficiezi de acest tip de bonus.

Bonusul cashback

Bonusul cashback este şi el în topul celor mai frecvent întâlnite tipuri de bonusuri, iar popularitatea sa se datorează faptului că returnează, la anumite intervale de timp, un procent din sumele pierdute de un jucător. Pentru a descoperi ce bonusuri  cashback  te avantajează, îţi recomand să faci un tur al cazinourilor online şi să vezi ce bonusuri sunt disponibile.

Recomandări şi sfaturi practice

Ştiu că e tentant să câştigi cât mai mult şi să alegi cazinoul online cu cel mai mare bonus, însă înainte de a depune sau a începe să joci, mai ales dacă eşti începător, îţi sugerez să citeşti atent termenii şi condiţiile, pentru a te  distra în siguranţă. Doar aşa te vei putea bucura cu adevărat de câştiguri. Cele mai mari bonusuri nu sunt întotdeauna şi cele mai bune.Să primeşti promoţii bonus este foarte atractiv, iar cele mai multe cazinouri online ştiu deja asta, aşa că te întâmpină cu surprize dintre cele mai tentante. Tot ce îţi rămâne de făcut este să te înregistrezi.

Evident, poţi juca şi fără să te înregistrezi la cazino, adică să îţi fie necesar un cont,  în această categorie intrând jocurile gratuite, însă e bine să ştii că, dacă le alegi pe acestea…nu vei putea retrage câştigurile obţinute, ci te vei bucura doar de un demo al jocurilor disponibile Şi de ce să-ţi rişti, până la urmă, norocul? Nu mai bine te bucuri de câştiguri încă de la prima încercare? Norocul începătorului nu este niciodată de neglijat.Nu mă crede pe cuvânt, înregistrează-te şi convinge-te singur! Deschiderea unui cont durează cel mult câteva minute şi este complet gratuită.

Vezi și articolul despre cazinouri cu jocuri pe mobil!