jackpot

Ce este un „Mistery jackpot”?

Astăzi ne vom concentra iar pe un aspect, despre care știm sigur că ești interesat – jackpotul! În speță, vom discuta despre ce înseamnă un „mistery jackpot ”. Acest tip este uneori menționat  ca un premiu progresiv și este controlat de cazinou sau de site-ul online și va deveni mai mare și mai mare cu cât mai multe jocuri sunt jucate.

„ Jackpot -ul Mistery” explicat

Adesea, atunci când intrați sau accesați o platformă de casino online, veți vedea o sumă mare de bani afisată în zona slot machine. Aceasta este o sumă care se adună la jackpot și, pe măsură ce pariurile sunt puse și plătite, la slot, spre exemplu. Acest număr va crește și va crește până când va fi revendicat de un câștigător. Un jackpot progresiv va primi un număr minim și maxim, iar atunci când acest interval este lovit, victoria va avea loc. Aceasta înseamnă că aveți o șansă mult mai mare de a câștiga, mai ales, în această perioadă de timp. Dacă ajungi să câștigi, vei deveni posesorul unei mari sume de bani, deoarece aceste jackpoturi sunt întotdeauna mult mai mari decât cele oferite la slot machines.

Dacă încercați o aplicație de cazino sau o consolă veți vedea un număr mare de premii din acestea progresive. Jucătorul nu știe când vor fi câștigate acele jackpoturi, dar regula logică este aceasta:cu cât este mai mare suma, cu atât este mai aproape de a plăti. Astfel, ne gândim că poate ar trebui să arunci un ochi și sa recalculezi un pic valoarea pe care vrei să o pui ăn joc. Se pare că o cifră mai mare, ți-ar putea aduce mai multe șanse! Acest lucru nu este întotdeauna o regulă, dar aceste jackpoturi nu se plătesc la fel de des ca și jackpoturile normale, prin urmare, sumele din acestea vor dura adesea o perioadă de timp pentru a ajunge la intervalul de plăți.

Cealaltă frumusețe a jackpot-ului este că nu trebuie întotdeauna să lovești o combinație câștigătoare pentru a câștiga premiul mare. Doar joci la momentul în care se plătește poate fi suficient pentru a câștiga mare. Mistery jackpot-urile oferă șansa de a pleca cu bani în numerar și premii uriașe.

Concluzii

Ți-am vorbit astăzi despre cât de atractive și de interesante pot fi acest tip de premii pentru tine! Să câștigi o sumă uriașă de bani este realizabil și posibiiiil! Tot ce trebunie să faci este să pariezi când trebuie, cât trebuie și unde trebuie! Nu te mai preocupa prea mult de toate lucrurile! Ia-o încet, distrează-te lejer și, din când în când, încearcă-ți norocul și la secțiunea specială de Jackpot! Vei vedea cum experiențele tale vor deveni din ce în ce mai palpitante și vei trăi cu adevărat adrenalina la cote maxime!