pariuri bonus

Cum să profiți din plin de pariuri bonus

Unul dintre marile avantaje ale cazinourilor online îl reprezintă oferta variată de jocuri, dar și sistemele de bonificații diverse și atractive, pe care nu le vei întâlni în niciun caz la cazinourile în fizic. Astfel, odată ce ai intrat pe unul dintre cazinourile online recomandate, este aproape imposibil să nu întâlnești o ofertă la unul din sistemele de joc la care să beneficiezi de pariuri bonus, cu ajutorul cărora să poți juca în voie, fără să fii stresat de subțierea contului tău de jucător. Acestea sunt oferite sub diferite forme, scopul lor fiind atât atragerea jucătorilor pe site, precum și familiarizarea acestora cu sistemele de pariere puse la dispoziție.

Profită de pariuri bonus din runde gratuite

Unele dintre cele mai cunoscute bonusuri pe cazinourile online sunt cele din runde gratuite. Este forma cea mai facilă și mai utilizată de premiere pe care o oferă cazinourile virtuale, astfel încât să nu fie nevoie nici să îți alimentezi contul de jucător, nici să fii constrâns de anumite condiții în ceea ce privește cheltuirea banilor. Astfel, pariuri bonus din runde gratuite poți primi atât la primele vizite pe care le efectuezi pe un anumit site, precum și în cadrul jocurilor. Astfel, dacă unele sisteme de joc îți oferă puncte credit sau chiar bani cash, altele îți oferă aceste pariuri bonus în runde gratuite, cu ajutorul cărora poți beneficia de sesiuni gratuite de joc la ruletă, BlackJack sau jocuri de tip slot. Sistemul este unul extrem de simplu, astfel încât tot ceea ce ai de făcut este să joci absolut normal, ca și cum ai avea bani în contul de jucător. Unele site-uri oferă pachete de câte 20 sau 50 de runde gratuite drept bonus, care se cuantifică până la urmă tot în bani, dacă stăm să înmulțim numărul de pariuri pe care le putem face și valoarea minimă a acestora acceptată de fiecare joc în parte.

Câștigă bani la înregistrare

Un alt tip uzual de pariuri bonus oferite în online îl reprezintă bonusurile de înregistrare. Acestea sunt oferite de obicei atunci când procedăm la înregistrarea pe un anumit site, ca formă de recompensă pentru alegerea făcută. Procedura nu este una costisitoare, aceasta durând de obicei doar câteva minute, timpul necesar pentru completarea tuturor câmpurilor puse la dispoziție pe formularele de contact online. După completarea acestora, poți accesa pariurile bonus pentru înregistrare, care de data aceasta vor fi sub formă de bani cash. Aceștia vor fi virați automat în contul tău de jucător, astfel încât să te poți bucura de parierea pe sistemele de joc dorite, fără griji în ceea ce privește afectarea bugetului personal. Aceste bonusuri pot fi întâlnite atât la pariuri, cât și la jocurile de casino.

Prinde bonusuri la depunerea pe site

În fine, pe cazinourile online putem beneficia și de bonusuri la depunere, care se acordă de obicei la prima depunere de bani în contul de jucător. Facem precizarea că între operațiunile de înregistrare pe site și depunerea în contul de jucător nu există nicio obligativitate.. Însă, este de la sine înțeles că dacă vei dori să joci pe bani reali, atunci cu siguranță va trebui să ai și niște bănuți în cont.