Fortuna

Nume

Fortuna

Rating

9.6

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

800 RON

Avantaje

  • promoții și bonusuri exclusive;
  • gamă largă de jocuri de noroc;
  • modalități variate de depunere și retragere

Dezavantaje

  • Oferta de jackpoturi putea fi mai mare

Fortuna mobil: pentru jucătorii care ies din tiparele obișnuite

Operatorii de la eFortuna.ro își doresc ca toți cei apelează la serviciile oferite de site-ul lor să aibă parte de o experiență cât mai plăcută. De aceea au pregătit bonusuri și promoții inedite, retrageri rapide, servicii prompte și o gamă variată de metode de depunere.

Varietatea de opțiuni de pariere și de jocuri de cazinou garantează faptul că nu te vei plictisi niciodată pe eFortuna.ro. Cei de aici își doresc în primul rând ca jucătorii să se simtă bine pe site și să se bucure din plin de experiența jocului online.

eFortuna.ro se adresează jucătorilor care ies din tiparele obișnuite, iar echipa de asistență este mereu pregătită să răspundă întrebărilor adresate și să rezolve problemele apărute.

Partener online și offline

Internetul este plin de operatori care oferă atât pariuri online cât și offline, dar majoritatea din această categorie nu se bucură de o platformă de pariuri stabilă și se confruntă multe probleme, astfel încât ele nu reprezintă o opțiune viabilă pe termen lung. Singura excepție este eFortuna, ea fiind unica agenție care oferă servicii de calitate atât în mediul virtual cât și în sucursalele amplasate prin orașe. Dar dacă ea are servicii de calitate, acest lucru este valabil și când vine vorba despre pariurile plasate de pe un telefon mobil sau tabletă?

În primul rând trebuie să știi spun că nu există o aplicație de mobil Fortuna, motiv pentru care poți paria doar din browserul telefonului / tabletei, indiferent că deții un Iphone, Ipad sau un dispozitiv cu Android. În alte țări este oferită o astfel de aplicație, dar momentan în România trebuie să te mulțumești cu pariurile din browser.

Experiența mobilă

Site-ul Fortuna mobil este unul optimizat, iar utilizatorul are parte de o interfață modernă și plăcută și care se încarcă destul de rapid. Nu lipsește niciuna dintre facilitățile importante disponibile pe PC, astfel încât se pot efectua depuneri și retrageri din mers. Ar mai trebui spus că oferta sportivă, atât pre-meci cât și live, este identică cu cea de pe calculator.

La Fortuna mobil sunt oferite toate opțiunile de bază, dar nici nu putem afirma că avem parte de cea mai performantă platformă de pariuri de pe mobil. Jucătorii poate vor fi nemulțumiți că nu vor putea adăuga la favorite meciurile și opțiunile de pariere care îi interesează, facilitate care cel puțin pentru pariorii profesioniști este importantă atunci când vine vorba de un ecran atât de mic cum este cel al telefonului și care este de real folos mai ales la pariuri live. Ar mai fi nevoie și de unele notificări legate de pariurile proprii sau să rămână logat în cont fără să fie nevoie să se logheze o dată la câteva ore. Dar nu vă gândiți că veți fi nemulțumiți, site-ul mobil oferit de această casă de pariuri online este mai mult mai bun decât altele similare.

Fortuna mobil oferă și multe jocuri de cazinou, printre care sloturi casino, ruletă, poker și alte jocuri de masă. Orice pasionat de jocuri de noroc va găsi astfel aici soluții pentru a se relaxa, distra și câștiga în același timp niște bani.

An înființare: 2016
Licenta ONJN: L1160654W000324