jocuri cazino

Încearcă-ți norocul la jocuri cazino, acum!

Să joci la jocuri cazino poate fi extrerm de distractiv, mai ales dacă știi ce să faci! Dacă vrei să îți încerci jocul la mese, îți recomandăm blackjack, aka douăzeci și unu, și poker.

Jocuri cazino – blackjack

Originile exacte ale acestui joc sunt la fel de misterioase ca mâna pe care o poți câștiga la o masă. Popularitatea jocului a crescut astfel încât să includă diferite versiuni și jocuri online live, ceea ce nu este surprinzător având în vedere că, rata de plată a acestui joc este foarte mare! Jocul nord-american de Blackjack, cunoscut și sub numele de 21, a fost unul dintre cele mai populare jocuri cazino din ultimii o sută de ani și s-a răspândit în întreaga lume. În secolul 21 a fost depășit în popularitate de Sloturi, dar rămâne unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de cazino și este disponibil în aproape toate cazinourile atât offline cât și offline. Blackjack este un joc bancabil în cazinou, ceea ce înseamnă că jucătorii concurează împotriva casei mai degrabă decât unul împotriva celuilalt. Obiectivul este de a obține o mână totală cât mai apropiată de cea de 21 a dealerului, însă fără a depăși 21 (busting). La începutul unui joc Blackjack, jucătorii și dealer-ul primesc câte două cărți. În mod normal, cardurile jucătorilor sunt împărțite cu fața în sus, în timp ce dealerul are o carte cu fața în jos (numită cardul cu gaura) și una cu fața în sus. Cea mai bună mână de Blackjack posibil este o afacere de deschidere a unui as cu orice carte cu zece puncte. Avantajul casei acestui joc este derivat din mai multe reguli care favorizează distribuitorul. Cel mai important dintre acestea este faptul că jucătorul trebuie să acționeze înaintea dealerului. Jucătorii ar trebui să fie conștienți de faptul că există un alt joc de cărți numit Black Jack în Marea Britanie, care este un joc de cărți complet diferit.

Blackjackul este jucat cu un pachet standard de cărți cu jokerii eliminați, lăsând 52 de cărți. Inițial, jocul a fost jucat cu o singură punte. Cu toate acestea, în contracararea numărului de cărți, cazinourile au introdus jocuri multi-deck, bazate pe ipoteza că dacă ar fi mai multe cărți în joc, ar fi mai greu pentru cei care vor să numere cărți să le urmărească pe toate. Ca urmare, Blackjack este acum oferit de obicei în variante de punte unică, dublă, 4 punți, 6 sau 8. Trebuie remarcat faptul că există excepții la cazinourile online în care poate fi folosit un număr mult mai mare de punți. După ce distribuitorul a amestecat, un jucător va fi selectat la întâmplare și va fi rugat să ia cartea tăiată – o carte de plastic colorată care se potrivește cu cartile de joc – și să o poziționeze aleatoriu în cadrul unui pachet de cărți. Dealerul va muta apoi carțile deasupra carții tăiate, în spatele teancului. Această tehnică este menită să demonstreze jucătorilor că dealer-ul nu a putut să aranjeze jocul. Cartea tăiată este apoi reintrodusă în teancul de cărți de către dealerul într-o poziție predefinită și când aceăstă carte este atinsă, înseamnă că jocul este pe terminate.

În cazul în care se utilizează mai multe punți, după ce vor fi amestecate, cardurile vor fi plasate într-un distribuitor numit pantof. Acest echipament are două scopuri: de a ține stive mari de cărți în jocurile cu mai multe piese de joc și de a face mai dificilă practicarea înșelăciunilor.

Acestea fiind spuse, nu mai sta pe gânduri și la noi pe site să încerci cele mai tari jocuri cazino!