jocuri de noroc online

Jocuri de noroc online inspirate din mitologie

Astăzi vom începe un nou set de articole despre cele mai tari jocuri de noroc online inspirate din mitologie. Vom da startul cu un slot care o are protagonistă pe Medusa, din cultura greacă. Age of the Gods Medusa & Monsters este un slot de la Playtech, jucat pe o roată cu 6 tambururi și cu 164 de moduri de a câștiga. Cu posibilitatea de a juca pe toate dispozitivele, acest slot cu influențe de mitologie greacă este extinderea jocului pe care îl știi deja – Medusa. Ai o mulțime de simboluri scatter pe fiecare rolă. Există o serie de rotiri gratuite pe care le poti câștiga, precum și wilds și scatter. Există și 4 jackpot-uri progresive care trebuie câștigate!

Bazat pe monstrul feminin de mitologie grecească, care avea șerpi veninoși vii în loc de păr, slotul te va duce în lumea poveștilor cu Medusa wilds și cu simboluri pietrificate. Din punct de vedere vizual, Age of the Gods Medusa & Monsters este dark, deoarece este vorba de Gorgon Medusa și de monștri. Vei vedea rolele cum se învârt pe un fundal stâncos. Simbolurile pe role includ 4 pietre prețioase diferite, căști cu aripi, sabii și bărci lungi. Îl veți vedea, de asemenea, pe Cerberus (câine cu mai multe capete), pe Minotaur (creatura mitică cu capul unui taur și corp al unui bărbat) și pe frumoasa Afrodita (zeița antică grecească a iubirii și frumuseții sexuale) – aceasta este cea mai prețioasă întrucât îți va oferi 150 de monede pentru 6 simboluri pe o linie de plată.

Medusa este simbolul sălbatic și înlocuiește toate simbolurile cu scatter. Mai important, atunci când Medusa se așează, ea se va extinde pentru a acoperi întreaga bobină – aceasta este cunoscută sub numele de Expanding Wild Symbols. Age of the Gods Medusa & Monsters vine, de asemenea, cu simboluri stivuite, până la 7, pe fiecare rolă, care poate duce victorii mai mari. Jocul are, de asemenea, simboluri scatter stacked – acestea sunt stivuite 2-inalte pe bobinele 2, 4 si 6. Cand apar simultan pe role, vei declansa funcția Gaze Free Medusa. Recompensată cu 6 rotiri gratuite, alegeți un scut pentru a dezvălui un simbol de plată.

Când aterizează pe role, Medusa va petrifica simbolul astfel încât să rămână blocat. Simbolurile pietrificate se deblochează atunci când Medusa se mișcă la aceea rolă. Simbolul wild Medusa începe pe bobina 6 și se deplasează cu 1 bobină, la stânga, după fiecare rotire liberă. Odată ce Medusa aterizează pe bobină 1, caracteristica se termină.

Marea majoritate a seriei Age of the Gods are câte 4 jackpot-uri progresive care se câștigă la întâmplare. Intrați în modul Jackpot și alegeți monede de aur pentru a dezvălui moneda Power, Extra Power, Super Power sau Ultimate Power. Când ai 3 din fiecare, vei câștiga acel jackpot progresiv – jackpot-ul Ultimate Power este cel mai profitabil și de multe ori schimbă viața.

Citește și despre alte jocuri de noroc online cu mitologie!

Per ansamblu, Age of the Gods Medusa & Monsters arată fantastic si este varianta medie. Noi ți-l recomandăm alături de alte jocuri de noroc online, precum Zeus sau altele. Pentru a da start joc, îți recomand să intri pe pagina Top cazino și să dai start joc!