jocuri de noroc online

Jocuri de noroc online din povești rusești

Pentru că suntem în perioada sărbătorilor de Crăciun, vom începe o serie de articole despre sloturi cu această tematică. Este mult mai palpitant să încerci jocuri de noroc online cu tematici diferite și palpitante!

Spărgătorul de nuci

Spărgătorul de nuci este un încântător slot de Craciun creat  de la iSoftBet. Jucat folosind un motor cu 5 tambururi, 20 linii de plată, vine cu 2 runde diferite de rotire liberă. Primul oferă până la 60 rotiri gratuite cu multiplicatori care pot ajunge la 10x. În al doilea rând, veți primi până la 10 rotiri gratuite. Joacă pe toate dispozitivele fără grijă! Sunt anumite jocuri de noroc online care pot supraîncărca uneori simțurile, dar iSoftBet îți aduce doza necesară de echilibru cu Spărgătorul de Nuci. Este festivă fără a fi prea multe. Un conac iluminat formează fundalul acțiunii. Pe role veți vedea As la 10 cărți de joc, precum și un ursuleț de pluș, un tren de jucărie, o fată cu jucărie și un șoarece. Terenurile 3, 4 sau 5 ale șoarecelui respectiv vă vor aduce o plată de 3, 10 sau 50 de ori miza.

Cel care te ajută să creezi linii câștigătoare este Spărgătorul de nuci (soldatul de jucărie) care este simbol sălbatic. Acest lucru înlocuiește toate celelalte simboluri, în afară de dispersia cu prune de zahăr. Spărgătorul de nuci vine cu 2 caracteristici de rotire liberă. Fairy Free Spins apare pe rolele 3, 4 sau 5 și îți aduc primi 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite. Dacă apare Spărgătorul de nuci, wild, pe tamburul mijlociu, multiplicatorul crește de la o dată, până la maxim 10x. De fiecare dată când 1 sau 2 împrăștie zahăr veți primi extra 1 sau 2 rotiri gratuite. Dacă aterizează pe rolele 3, 4 sau 5 pentru reluarea completă a 10, 20 sau 30 de rotiri suplimentare gratuite, adică până la 60, pot fi câștigate în total. Mai mult, bonusul cadou cu rotiri gratuite este declanșat când apar pe mai multe wilds pe tambur ul 3, în jocul de bază. Alegeți dintre cutiile de cadou pentru a arăta cum vor fi acordate toate rotirile gratuite. Acestea sunt cuprinse între 5 și 10 rotiri. Resturile de wilds sunt blocate la locul lor în întreaga caracteristică. Dacă aterizați un simbol câștigător, veți primi un răspuns negativ. Simbolurile câștigătoare blochează și localizează cu respingerea continuând atât timp cât un nou simbol de potrivire se alătură clusterului.

Ne-a plăcut cu adevărat Spărgătorul de Nuci. Imaginile sunt realizate superb, iar piesa fantastică are o senzație magică. Cele două runde de rotire gratuite oferă și potențialul foarte mare. Bonusul cadou de la Spargătorul de Nuci vine cu regularitate, dacă joci un pic Am aterizat Bonusul de cadou al Spargatorul de nuci și rotirile gratuite cu mai multă regularitate din cele 2 și am reușit să transformăm 5 rotiri gratuite într-o plată de peste 160 de ori miza noastră.

Spunând că, câștigurile mai mari vor proveni din caracteristica Fairy Free Spins, potențialul de multiplicare de 10x poate duce la plăți de 5 000 de ori miză! Dacă sunteți în căutarea unui slot de Crăciun care să nu supraîncărcă zahărul, atunci Spărgătorul de nuci este un tratament festiv. Aș recomanda, de asemenea, să încercați  și alte jocuri de noroc onlince, precum Jingle Spin de la NetEnt, care este excelent!

Alte jocuri de noroc online

Din punct de vedere vizual, Ivan și Împăratul nemuritor se află într-o pădure încântătoare – simbolurile pe role includ 5 pietre prețioase, precum dragoni, lupi, regina, regele Koschey și eroul Ivan Tsarevich. Acesta din urmă este cel mai important simbol, oferindu-vă 2, 20 sau 100 de ori miza dvs. pentru 3, 4 sau 5 pe o linie de plată. Există, de asemenea, o sălbăticie care înlocuiește toate simbolurile barului cu cele două scuturi – se plătește ca simbolul celei mai mari valori, Ivan Tsarevich.

Jocul vine cu o caracteristică Baba Yaga Surprise. Priviți o vrăjitoare enigmatică Baba Yaga care apare pe role. Dacă are o stare bună, vă va ajuta pe măsură ce ascunde 4 simboluri adiacente întâmplătoare, care apoi înlocuiesc în 1 din 2 moduri:

  • 1 până la 3 simboluri ascunse se înlocuiesc cu împrăștieri bonus în jocul de bază (pentru a declanșa caracteristica Free Spins) sau cu scorurile progresive în caracteristica Free Spins (mai multe în partea de jos).
  • 1 simbol ales în mod aleatoriu înlocuiește toate simbolurile ascunse care vă garantează o combinație câștigătoare. Ivan și Regele nemuritor are și caracteristica Free Spins, care se joacă când obțineți 3 sau mai multe bonusuri. Rola trei vă va oferi 10 rotiri gratuite, în timp ce rola 4 vă vor oferi 14 rotiri gratuite la nivelul Iepure. Dacă obțineți 5, veți primi 18 rotiri gratuite la nivelul Rață.

Acum, povestea este că sufletul lui Koschei este ascuns în interiorul unui ac, care este într-un ou, care este într-o rață, care este într-un iepure, care este în piept. Cu 6 niveluri de multiplicare în caracteristică, trebuie să colectați 3 scuturi progresive pentru a activa următorul nivel de multiplicare. Fiecare nivel de multiplicare vă va recompensa cu 4 rotiri gratuite suplimentare, multiplicatorul crescând până la 20x:

Nume de nivel multiplicator de rotiri gratuite
1 Piept – 10 1x
2 Iepure 14 2x
3 Rață 18 3x
4 Ou 22 5x
5 Ac 26 10x
6 Regele mort 30 * 20x.

După cum puteți vedea, atingerea nivelului 6 vă va oferi 30 de rotiri gratuite în total, multiplicatorul atingând 20 de ori pentru ultimele 4 rotiri gratuite. Dacă reușiți să declanșați caracteristica Free Spins cu 5 împrăștieri de bonusuri, veți începe la nivelul 3 cu un multiplicator de 3 ori – ceea ce face mult mai ușor să urcați până la nivelul 6.

Ivan și Regele Nemuritor este unul dintre cele mai simple jocuri de noroc online, iar cheia este de a colecta progresul împrăștiat în caracteristica Free Spins pentru a obține mai multe rotiri gratuite cu un multiplicator mai mare. Ține minte că Baba Yaga poate să ți se dea și ea rotiri. Maximul pe care îl puteți câștiga pe fiecare rotire este de 2.000 de ori miza (prin umplerea rolelor cu Ivan Tsarevich sau simboluri sălbatice).

Dacă reușești să faci acest lucru cu multiplicatorul de 20 de ori de la nivelul 6 al acestei caracteristici, vei avea un buzunar de 40.000 de ori mai mare decât miza totală! Ivan și Regele Nemuritor pot fi foarte plini de satisfacții, dar sunt foarte volatile, deci trebuie să călcați cu atenție. În general, este unn alt slot superb de la Quickspin, care nu dezamăgesc niciodată.

Pentru a te distra și mai multe la jocuri de noroc online, hai pe pagina Top Cazino, chiar acum!