jocuri de noroc online

Distrează-te cu jocuri de noroc online, precum European Roulette!

Ruleta este unul dintre cele mai instantaneu recunoscute și incitante jocuri de noroc online din lume. Regulile ruletei europene sunt simple și ușor de învățat. Diferențele dintre ruleta europeană și cea americană vor fi explicate în acest scurt ghid.

Istoria ruletei

Ruleta înseamnă „roată mică” în franceză. Originile ruletei pot fi trasate în Franța secolului al XVII-lea. În secolul al optsprezecelea, ruleta sa răspândit în restul Europei și Americii de Nord. Ruleta este acum una dintre cele mai populare jocuri de noroc online. Normele au rămas practic neschimbate în această perioadă.

În SUA, a fost introdusă roata „dublă zero”, adăugând pe roată un buzunar „dublu zero”(00). Roata „dublă” este încă utilizată în SUA, deși restul lumii joacă la roata europeană, care are doar un singur zero.

Regulile europene de ruletă vs. normele ruletei americane

Diferența dintre ruleta americană și europeană este aproape inexistentă. Singura diferență este numărul de buzunare. Ruleta europeană este jucată cu o rolă de ruletă cu 37 buzunare numerotate (unul până la 36, ​​plus zero), în timp ce ruleta americană se joacă cu o rolă de ruletă cu 38 de buzunare numerotate (de la unu la 36, ​​plus zero și dublu zero). Toate numerele sunt colorate negru sau roșu. Zero și dublul zero sunt colorate în verde. Ruleta europeană oferă o șansă mai bună de a câștiga din cauza unui singur zero. Prin urmare, am recomanda ca jucătorii să aleagă ruleta europeană ori de câte ori un cazinou oferă ambele versiuni.

Plasarea de pariuri în ruleta europeană

Un joc de ruleta începe cu plasarea pariului. Pariurile pot fi făcute prin plasarea unuia sau mai multor jetoane pe diferitele secțiuni de pariere a mesei ruletei. Mica minge este scoasă din buzunar și roata ruletei începe să se rotească. Bilele se rotesc întotdeauna în direcția opusă roții rotative. Mingea intră în cele din urmă într-un buzunar numerotat. Acest buzunar are atât un număr cât și o culoare (negru, roșu sau verde). Odată ce mingea ajunge într-un buzunar, acest buzunar este numărul câștigător.

La ruleta online, numărul câștigător este, de asemenea, afișat într-o fereastră pe ecran. În majoritatea cazinourilor, puteți verifica și ultimele numere câștigătoare prin această fereastră. Pariurile pierdute vor fi șterse din tabel. În cazul în care câștigi, câștigurile sunt afișate pe ecran. Câștigurile dvs. vor fi adăugate la soldul dvs.

Posibile pariuri

Există două opțiuni principale de pariere disponibile la un joc de ruleta: pariuri interioare și exterioare, numite astfel după poziționarea lor pe masă. Unele cazinouri online oferă o caracteristică „pariuri speciale” la jocuri de noroc online. Aceste pariuri speciale sunt diferite de pariurile tradiționale de ruletă. De obicei, veți găsi aceste pariuri speciale în panoul de pariuri speciale. Unele mese de ruletă sunt de asemenea conectate la un jackpot progresiv. Un jackpot progresiv crește odată cu fiecare pariu plasat. Există sute de cazinouri online conectate la aceste jackpot-uri progresive. Regulile jocului ruletei cu pariuri speciale / progresive sunt similare cu regulile jocurilor obișnuite de ruletă.

Încearcă acum jocuri de noroc online!

După ce ați citit regulile de ruletă europene pe această pagină, nu ar trebui să faceți nici o problemă pentru a numi diferențele dintre regulile ruletei americane și europene. Sperăm că explicația noastră cu privire la regulile ruletei va contribui la succesul dvs. atunci când jucați ruleta online! Profită acum de un bonus casino, intră pe pagina de jocuri de noroc online Gratis și joacă la ruleta europeană!