jocuri de noroc online

Încearcă gratis jocuri de noroc online – Ruleta Franceză!

Dacă în articolul trecut am discutat despre un joc de sloturi, astăzi vom arăta care sunt caracteristicele unuia dintre cele mai interesante jocuri de noroc online – ruleta franceză. Ruleta franceză este o variantă a jocului clasic de ruletă, care a câștigat popularitate în anii care au urmat Revoluției Franceze. Să nu uităm că termenul „roulette”, tradus din franceză, înseamnă „roată mică”. Jocul la ruleta franceză reprezintă o activitate de divertisment, considerată a avea un potențial formidabil de câștiguri.

Jocuri de noroc online – diferențe între Ruleta franceză și cea americană

Jucată destul de frecvent la cazinourile din Monte Carlo, ruleta franceză este puțin diferită de celelalte variante de ruletă pe care le-am discutat deja, în articole anterioare, deoarece are un tabel unic. În plus, în acest joc de masă cazinourile se confruntă cu cel mai mic avantaj al casei, față de orice altă variantă de ruletă, datorită unei reguli suplimentare de joc. Astfel, avantajul casei este redus la 1,35%. Această trăsatură transformă ruletă franceză într-unul dintre cele mai preferate jocuri de noroc online.

Jocul este jucat pe roata europeană standard, care are 37 divizii, unde se pot găsi numere de la 1 la 36 și 0. Numerele de la 1 la 36 sunt colorate alternativ în roșu și negru, în timp ce un singur zero este marcat cu verde.

Dacă vom compara variantele de ruletă franceză cu cele americane, ar trebui să reții că tabelul de ruletă american arată atât un zero, cât și un dublu zero, în timp ce tabelul francez arată doar un singur zero. În plus, toate numerele de pe masa franceză sunt de culoare albă, în timp ce toate numerele, cu excepția zeroului și dublul zerourilor de pe masa americană de ruletă, sunt colorate fie în roșu, fie în negru.

O altă distincție, între cele două variante, este că numerele de pe ruleta franceză și cea americană sunt situate într-o ordine diferită.

Nu în ultimul rând, poziția câmpului de pariuri extern, pe mesele de ruletă, diferă. Pariurile exterioare, la varianta americană, sunt de obicei plasate pe partea stângă a layout-ului mesei. Câmpul de pariere exterioară, în varianta franceză, este împărțit în două și este situat de-a lungul ambelor părți ale dispunerii tabelului. Fiecare dintre câmpurile de pariuri externe are o pictogramă în franceză, ce poate fi vizualizată pe masă, în timp ce, uneori, există și traducere în limba engleză, dispusă chiar sub numele francez.

Obiectivul principal, pe care orice jucător îl urmărește la jocuri de noroc online dar și clasice, este să prevadă care este buzunarul numerotat în care mingea va intra. Pentru a face acest lucru, toți jucătorii fac pariuri pe un anumit număr, după care dealer-ul întoarce roata ruletei într-o singură direcție și rotește mingea de la ruletă, în sensul opus ruletei. Odată ce mingea ajunge în buzunar, jucătorii care au pariat pe numărul respectiv sunt plătiți.

Tipuri de pariuri ce trebuie făcute la ruleta franceză

Poziția de pariere la masa de ruletă este formată din două secțiuni – pariuri pe numere individuale și pariuri de grup. Jucătorii de ruletă din Franța pot profita de două categorii principale de pariuri – pariuri interne și externe. Pariurile interne se fac pe un singur număr, numere adiacente sau grupuri mici de numere, în timp ce pariurile externe cuprind grupuri mai mari de numere. Majoritatea pariurilor oferă cote diferite de câștig și, respectiv, plăți diferite între ele. Aceste plăți și cotele de câștig nu sunt de obicei afișate pe bord, cu excepția plății pentru pariul coloanei. Prin urmare, înainte de a intra în joc, jucătorii trebuie să conștientizeze câștigurile și cotele pentru fiecare pariu.

Acestea ar fi, pe scurt, diferențele între ruleta franceză și cea americană. Orice variantă de jocuri de noroc online ai alege, este important să citești și să te informezi înainte. Mai mult, profită din plin de bonusurile exclusive, oferite de cazinourile online! Urmărește cu atenție blogul nostru pentru a afla care sunt cele mai tari jocuri de noroc, precum și pentru cele mai atractive bonusuri casino! Intră, ia-ți bonusul și învârte ruleta!