jocuri mobil

Distrează-te incredibil la jocuri mobil!

Vom continua cu încă un articol despre casino jocuri mobil și tabletă. De data aceasta vom combina sistemele Android cu iOS și vom discuta despre cele mai populare sloturi pentru cele două programe de operare.

Astfel, dacă sunteți nou în lumea jocurilor cu sloturi mobile și doriți câteva indicii în ceea ce privește cele mai jucate și mai populare jocuri mobil de tip slot, pe care le veți putea juca pe orice dispozitiv Android sau iOS, vă rugăm să faceți aruncați o privire peste lista următoare.

Jocuri mobil pentru Android

Sistemul Android este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare la o mulțime de telefoane mobile și tablete. Astfel, dacă dețineți un dispozitiv care folosește Android și doriți să jucați o gamă de jocuri mobil cu cele mai bune linii plătitoare, atunci citiți mai jos despre ce sloturi trebuie să încercați neapărat! În plus, nu uita că avem o mulțime de bonusuri mobile pentru a vă apuca, astfel încât nu ai cum să nu încerci niște sloturi, acum! Am inclus numeroase tipuri de sloturi Android și iOS, mai jos, pentru dvs., așa că știm că veți găsi unul sau, chiar toate dintre ele, atractive.

Tally Ho – Acesta este un slot „quirky” (ciudățel în sensul bun). Jocul îți acordă o temă foarte posh, unde veți găsi linii de câștig variabile și mize după toate gusturile, iar dacă vrei să te bucuri de rotiri gratuite, la acest joc aveți un număr de rotiri gratuite:). Jackpot-ul este generos la 6000 de monede, însă dacă rotiți această combinație în joc în timpul rotirilor gratuite, veți avea acest număr mărit de patru ori!

Major Millions este slot clasic are o interfață simplă. Cu 3 linii câștigătoare și 3 role, acest slot progresiv nu are caracteristici sau aspecte extra, însă este perfect dacă doriți o sesiune de acțiune rapidă.

Treasure Nile – Când vă decideți să vă așezați la slotul Treasure Nile, nu veți avea cum să nu observați că jackpotul progresiv creste mereu. Premiul este câștigat prin rotirea simbolurilor aferente jackpot-ului de-a lungul celei de-a 9-a linii de câștig. Nu există rotiri gratuite sau bonusuri, dar există simboluri „scatter” care plătesc. Iată o recenzie scurtă asupra acestui slot, creat pentru cei care vor acțiune, rapiditate și distracție.

Jocuri mobil pentru iOS

Thunderstruck II – Thunderstruck II este unul dintre cele mai cunoscute sloturi 243 All Ways, care au făcut trecerea la Mobile. Jocul oferă toate caracteristicile obișnuite pe care le-ați cunoscut și le-ați iubit, inclusiv rotiri gratuite, împrăștieri, wilds și combinații câștigătoare nelimitate. Jocul vine cu 4 runde de bonus unic, și, ca atare, veți găsi fiecare dintre ele oferă caracteristici progresive mai bune.

Lion’s Pride – De obicei, nu ne plac 100 de rotiri de linie, pentru că se pot dovedi a fi scumpe. Cu toate acestea, acest slot oferă o sumă ipresionantă de combinații ce pot rezulta în câștiguri, precum și o mulțime de scatter care plătesc, rotiri gratuite și un jackpot generos, acoperit la 1250 de monede.

Mega Moolah – Acesta este un slot care face parte dintr-o serie de sloturi de tip progresiv. Când vă așezați să jucați, vă vor fi oferite până la 25 de linii câștigătoare, scatter, rotiri gratuite cu un multiplicator mare, simboluri Wild și un jackpot masiv de 15000 de monede. Când plasați un pariu pe acest slot, veți avea de asemenea șansa de a vedea cum funcționează jocul progresiv.

Vrei să trăiești o experiență ca la cazinourile reale? Nu mai sta pe gânduri! Intră acum pe Cazino Mobil, revendică un bonus de la oricare dintre platformele disponibile la pagina Bonus și încearcă unul dintre jocuri mobil recomandate mai sus!