jocuri pentru tabletă

Zaruri și alte jocuri pentru tabletă gratis

Zarurile pot părea complicat de jucat, la început. Masa are o mulțime de opțiuni diferite de pariere; ritmul este rapid, iar termenii utilizați în joc pot părea străini. Totuși, există și o veste bună. Acesta este unul dintre acele jocuri pentru tabletă, care îți oferă șanse mari de a câștiga, dacă ții cont de câteva reguli fundamentale.

Cum se joacă zarurile?

Jucătorii pariază pe rezultatul rulării unor zaruri aruncate pe masa de zaruri. Unul dintre jucători rotește zarurile și se numește „shooter”-ul. Multi jucători se aliniază în jurul mesei și fac pariurile pe rezultatul rulării zarurilor. Prima rolă se numește „come-out” (deschidere). Puteți paria pe „come-out” prin plasarea jetoanelor în bara „PASS” sau „DON’T PASS”. Un câștig „roll-out” este egal cu un total de 7 sau 11. Dacă ai pariat pe linia PASS și rezultatul este 7 sau 11, câștigi. Dacă „shooter”-ul primește un 2, 3 sau 12, acesta este „Craps” (zaruri), iar pariorii de linia PASS pierd. Dacă pariați pe linia „DON’T PASS,” veți câștiga dacă „shooter”-ul aruncă 2 sau 3, în timp ce 7 sau 11 înseamnă că pierdeți, deoarece pariorii de linie „PASS” tocmai au câștigat. În cazul în care „shooter”-ul rulează 12, nici jucătorii care pariază „PASS”, nici cei care nu pariază „PASS” câștigă. Deci, care sunt rezultatele care răman de îndeplinit? 4, 5, 6, 8, 9 sau 10. Dacă „shooter”-ul nimerește oricare dintre acestea, acest număr devine „punctul”, iar dealer-ul marchează acest număr pe masă cu un puc. Pe următoarea rolă a „shooter”-ului, dacă el sau ea nimerește „punctul””, aceasta este o „deschidere” și pariurile de pe linia „PASS” câștigă. Pariurile „DON’T PASS” pierd, iar jocul se termină. Dacă „shooter”-ul rulează un 7 înainte de a nimeri „punctul”, pariurile „DON’T PASS”. Pariorii „DON’T PASS” au dreptul să-și înlăture pariurile în orice moment. Toate câștigurile plătesc bani. „Cotele” reprezintă pariurile care se fac pe lângă joc, după ce un punct este nimerit. Se plătește dacă „punctul” este aruncat înainte de 7. În funcție de pariu și de regulile cazinoului, Zarurile oferă 3, 4 și 5 ori cotele oferite. Patru și 10 înseamnă un pariu de 3X plat. Cinci și 9 înseamnă un pariu de 4X plat. Un 6 și 8 oferă un pariu de 5X plat.

Strategii pentru a-ți îmbunătăți cotele de câștig la unul dintre cele mai populare jocuri pentru tabletă

Dacă regulile de la zaruri par complicate, începeți pas cu pas. Pariul „PASS” este cel mai de bază pariu și este făcut de aproape toți jucătorii, deoarece este foarte ușor de  înțeles. Începeți cu un pariu simpu „PASS” sau „DON’T PASS”. După ce veți avea mai multă experiență, veți putea face mai multe pariuri. Strategia optimă în Zaruri este de a paria pe linia „DON’T PASS” pe care apoi să o susțineți cu multe pariuri făcute pe marginea jocului. Această strategie nu este preferată tot timpul de jucătorii de zaruri, deoarece este cumva contra-intuitivă, însă este extrem de eficientă! Dacă doriți să mergeți cu mulțimea și să simțiți adrenlaina la maximum, trebuie să știti că, chiar și cu o strategie „PASS”, aveți o mare șansă de a câștiga.

Concluzii

Cazinourile crează tot mai multe jocuri pentru tabletă de calitate superioară. Așa că, profită acum de toate ofertele disponibile pe pagina Bonus! Revendică o ofertă și distrează-te nelimitat!