jocuri pentru tabletă

Cool Jewels, unul dintre cele mai tari jocuri pentru tabletă!

Cool Jewels este un slot video creat de WMS Gaming. Acest joc este primul slot pe care a fost integrat motorul „Exploding Pay”. Noul mecanism încorporat a transformat slotul „Cool Jewels” într-unul dintre cele mai populare jocuri pentru tabletă. Ai șansa de a paria de la sume foarte mici, pană la sume foarte mari, deoarece jocul are 6 role și 6 rânduri, îți oferă rotiri gratuite, șiruri în cascadă și înlocuitori fantastici.

Exploding Pays îți oferă mai multe moduri de a câștiga, deoarece simbolurile se măresc, se măresc și apoi explodează! Acesta nu este un joc tradițional de sloturi deoarece trebuie să treci prin 8 niveluri. Pentru a câștiga, trebuie să obții grupuri de 4 sau mai multe simboluri de același tip, care sunt unite orizontal și / sau vertical. Apoi, simbolurile care s-au potrivit se auto-distrug și generează altele. De fiecare dată când se produc explozii, se adună tot mai mulți bani!

Tot timpul trebuie să fii atent și să cauți simbolul Diamond, deoarece acesta plătește de 10 ori valoarea creditului. Trebuie să știi că există diferite tipuri de explozii:

  • Explozia de tip „Blasting Wilds” distruge simbolurile din jurul ei pe orizontal și vertical, pornind din centru;
  • Explozia de tip „Shocking Wilds” ditruge simbolurile aflate pe diagonolă, pornind din centru.

Există tot felul de posibilități de mărire a câștigurilor, care apar atunci când combini „Exploding Wilds” cu „Blasting Wilds”. Atunci când se produce acest lucru, pe ecranul tabletei va rămâne o urmă roz care se menține și în următoarea rotire. Scopul acestui filigran roz este de a distruge toate simbolurile pe care le atinge. Când vei combina Exploding și Shocking Wilds, vei vedea un filigran verde, iar  toate simbolurile din cadrul acestei rotiri sunt numite „wild”. Când se combină exploziile de tip Blasting șk Shocking, vei vedea un filigran albastru. În următoarea rotire, simbolurile vor fi plătite la 10x mai mult valoarea curentă. Dacă ai și un diamant între toate celelalte pietre, acesta va fi plătit la valoarea de 100 de ori valoarea curentă pe bara „Pay Per Meter”!

Diferențe față de alte jocuri pentru tabletă

Spre deosebire de alte jocuri pentru tabletă, la Cool Jewels există un bonus gratuit care poate fi accesat atunci când sunt distruse 4 sau mai multe simboluri Bonus. Când se produc aceste explozii, primești automat 8 rotiri gratuite. La începutul jocului ai până la 20 de rotiri gratuite disponibile (5 simboluri Bonus = 10 rotiri gratuite, 6 simboluri Bonus = 15 rotiri gratuite și 7 simboluri Bonus = 20 rotiri gratuite). În plus, de fiecare dată când distrugi un simbol Bonus primești, extra, 5 rotiri gratuite.

Cool Jewels ar putea părea confuz, pentru un începător. Însă, dacă ai mai jucat vreodată în viață Candy Crush sau Diamond Line, vei vedea că vei ajunge expert imediat. Ca multe alte jocuri pentru tabletă, Cool Jewels surprinde prin cromatică, grafică, muzică și ritm. Dacă ești pasionat de acest tip de sloturi, vei găsi multe similitudini cu slotul Stardust, creat de Net Entertainment. Ce este de apreciat la acest slot este posibilitatea de câștig real. Deși premiile par, uneori, micuțe, ele sunt constante. Astfel, puțin câte puțin poți aduna o sumă frumușică de bani.

Concluzii

Cool Jewels este unul dintre cele mai noi jocuri pentru tabletă. Design-ul modern, culorile vibrante, muzica simpatică și câștigurile sigure sunt caracteristicile care te vor convinge din prima. Așa că, intră pe pagina de Jocuri Gratis și începe distracția cu Cool Jewels!