aparate de noroc Football Star

Football Star

Joaca gratis Joaca pe bani

Football Star este unul dintre cele mai sportive jocuri cu aparate de noroc. Jocul ca la aparate este format din 5 role și 3 rânduri. Îți poți viziona jocul preferat și câștiga super premii jucând acest joc cu aparate de la Microgaming. O mulțime de runde bonus te așteaptă în cadrul jocului ca la aparate, Football Star, pentru a îți mări câștigurile și pentru a te distra pe măsură. Jocul de aparate cu noroc are incredibila funcție Rolling Reels. Simbolurile care formează combinația câștigătoare vor dispărea pentru a face loc unor simboluri noi. Astfel, se vor crea noi combinații câștigătoare profitabile pentru tine. Simbolurile Stacked Wilds te vor ajuta cu aceste noi combinații în jocul online cu aparate de noroc, Football Star. Simbolurile Wild apar pe rolele 3, 4 și 5, și vor înlocui orice alt simbol din jocul ca la aparate, cu excepția simbolului Scatter. O să poți învârti rolele din nou doar după ce nu mai este nicio combinație câștigătoare posibilă care se poate forma.

Simboluri cu jucători de fotbal pot apărea aleatoriu pe ecran pe rola 2, 3 sau 4, activând astfel funcția Striking Wild din jocul de aparate cu noroc. În felul acesta, rolele devin role Wild. Mai mult, câștigurile tale vor crește considerabil. Runda bonus de rotiri gratuite în acest joc de aparate de noroc este activată dacă 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role. Funcția Rolling Reels va rămâne activă în timpul fiecărei învârtiri. Fiecare linie de simboluri care a explodat va mări multiplicatorul, care va fi aplicat câștigurilor tale finale.

Este evident că jocul cu aparate, Football Star, este dedicat lumii fotbalului. Sunt o mulțime de fani ai acestui joc ca la aparate, iar jocurile cu fotbal sunt printre cele mai populare jocuri Android. Mai mult, echipa de la Microgaming a venit cu ideea de rotiri gratuite pentru a satisface acești fani. Jocul cu aparate de noroc are o grafică de calitate, imagini bine desenate și diverse situații pe care le poți întâlni în fotbal sunt folosite pe post de simboluri în jocul ca la aparate. Combină acestea cu muzica care îți va aduce aminte de un stadion și o să te bucuri garantat de Football Star.

X