jocuri cu noroc European Progressive Roulette

European Roulette Prg

Joaca gratis Joaca pe bani

European Roulette Progressive este unul dintre acele jocuri cu noroc care garantat îți va capta atenția. Jocul de ruletă este deja considerat un clasic și îl vei găsi în toate casinourile online de pe piață. Ruleta este unul dintre cele jocurile care au avut un succes enorm la public și care s-a dezvoltat incredibil de mult. De aceea vei descoperi tot felul de variante, precum European Roulette, American Roulette sau French Roulette. Fiecare dintre aceste jocuri cu noroc are propriile caracteristici și merită jucate. În general, un joc de ruletă are numere de la zero (0) la 36. De obicei, numerele de la 1 la 36 sunt poziționate într-o căsuță de culoare roșie sau neagră, alternând. Numărul zero (0) se va afla întotdeauna într-o căsuță de culoare verde, în special la jocuri de tip European Roulette. O bilă mică albă va fi aruncată în timp ce roata de ruletă se învârtă, iar dacă ai pariat corect pe locul unde această minge se va opri, ai câștigat pariul.

O caracteristică ce face aceste jocuri de ruletă mult mai interesante este adăugarea unui premiu progresiv sub formă de Jackpot. Vei găsi mai multe astfel de modele în mediul online și multe dintre ele pot fi jucate de pe telefonul mobil. Precum sloturile progresive, aceste jocuri cu noroc de tip progresiv, precum European Roulette Progressive, oferă un Jackpot progresiv mare. Astfel, jucătorii au șansa de a câștiga masiv la jocurile online de ruletă tocmai datorită acestui Jackpot progresiv. Și totul cu un singur pariu. În afară de pariul clasic, pe care fiecare jucător trebuie să îl plaseze la jocuri de ruletă, va trebui să plasezi un pariu adițional, care se va duce către Jackpotul progresiv. Acest Jackpot va continua să crească cu fiecare învârtire a roții, ajungând la sume impresionante de bani până când un jucător norocos va câștiga Jackpotul la jocuri cu noroc.

European Roulette Progressive se joacă similiar restului de jocuri cu noroc de ruletă. Regulile și obiectivele jocului sunt aceleași, jucătorii trebuind să prezică corect unde mingea albă se va opri. Singura diferență dintre jocurile de ruletă clasice și cele progresive constă în suma pe care o poți câștiga.

X