Maxbet

Nume

Maxbet

Rating

9.6

Bonus Depozit

200%

Bonus Joc

1800 RON

Avantaje

  • Gamă variată de jocuri;
  • Bonusuri și promoții foarte atractive;
  • Modalități de plată numeroase

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat!

MaxBet – Operator de jocuri de cazino și pariuri sportive de top în România

MaxBet este, fără îndoială, locul unde găsești pe internet, tot ce vrei în materie de pariuri. În plus, MaxBet deține peste 50 de săli de jocuri în București și alte câteva zeci în restul României. De-a lungul anilor, oamenii de aici au depus mult efort pentru a vă oferi cea mai bună experiență de joc, iar în 2011 eforturile lor au fost răsplătite și au devenit operatorul nr. 1 de săli de joc din România și și-au lansat serviciile de pariuri sportive.

Experiența online

Acum, operatorii MaxBet sunt încântați să vă aducă aceeași calitate înaltă a serviciilor și online. Aici puteți găsi un cazino plin de jocuri apreciate, de toate tipurile. De la slot-uri la jocuri de cărți și de masă, la MaxBet puteți găsi tot ce doriți. Această opțiune poate fi folosită și de cei care intră pe MaxBet cu mobilele. În plus, nu uitați să vă informați și în legătură cu promoțiile oferite, care vă oferă bonusuri ce vă vor cuceri.

De asemenea, puteți să vă bucurați și de pariurile noastre sportive online cu cote pentru o varietate foarte mare de sporturi. De la ligile locale de fotbal și baschet din România la meciuri internaționale și multe dintre ligile internaționale, veți găsi o colecție uriașă de piețe de pariuri. Mai mult, serviciul de pariere live înseamnă că puteți adăuga și mai multe senzații urmăririi evenimentelor sportive, pariind pe măsură ce se desfășoară acțiunea.

Maxbet mobile

Totuși, nu toți cei care preferă pariurile live pot sta ”lipiți” de ecranul calculatorului. Dacă vrei să afli cum poți să joci la Maxbet direct de pe mobil atunci când nu ești acasă, atunci poate că ar fi bine să citești rândurile următoare. Indiferent că te afli la servici, la terasă cu prietenii sau în autobuz tot ce ai de făcut este să intri din browserul telefonului sau al tabletei pe maxbet.ro. Este adevărat, nu există o aplicație Maxbet mobile, dar site-ul este optimizat suficient de bine încât să poți paria și juca jocuri de cazino în condiții optime.

Prin Maxbet mobile se oferă în mare toate facilitățile prezente pe PC: opțiuni de cont, posibilitatea de a depune / retrage, acces la toate pariurile pre-meci și live etc. În ceea ce privește facilitățile oferite, folosind Maxbet mobile, nu se observă nicio diferență între ce oferă varianta full a site-ului și cea mobilă. Sunt oferite aceleași pariuri (atât pre-meci cât și live), aceleași jocuri de cazino (24 de jocuri de ruletă, cărți și sloturi casino), aceleași pariuri virtuale, dar și posibilitatea de a depune, retrage și consulta secțiunea de bonusuri și promoții. Din acest punct de vedere Maxbet mobile este pe placul iubitorilor de pariuri live sau amatorilor de jocuri de noroc. Totuși, nu există la posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și opțiunile preferate, ceea ce ar fi fost de ajutor la un ecran atât de mic cum este cel al telefonului mobil.

De asemenea, Maxbet mobile nu vine cu nimic revoluționar în materie de pariuri de pe mobil.

An înființare: 2011
Licenta ONJN: -