pariuri bonus

Citește tot ce vrei să știi despre pariuri bonus!

Casele de pariuri concurează pentru clienți în mai multe moduri. Unele oferă cote mai bune decât concurența, unele au plăți mai rapide, iar altele se bazează pe servicii pentru clienți de top. Ele fac toate acestea cu un singur scop în minte: atragerea potențialilor pariori pe platforma lor. Bonusurile sau alocarea unor pariuri bonus sunt, probabil, cele mai comune metode pentru a atrage pariori. Înțelegerea modului în care funcționează aceste bonusuri este vitală pentru a obține cât mai mult din experiența dvs. de pariere sportivă.

Există două tipuri principale de bonusuri: bonusuri de înscriere, care se aplică doar depozitului inițial sau primelor dvs. câteva pariuri, și bonusuri în desfășurare, care se aplică pe întreaga durată a pariurilor sportive. Este important să le luați în considerare pe ambele, pentru a maximiza valoarea bonusurilor de pariere. Aceasta se numește „valoare pe viață” și, dacă planificați să pariați pe o perioadă îndelungată, este deosebit de importantă.

Bonusuri de înscriere

Concepute pentru a atrage noi pariori, aceste „bonusuri de bun venit” oferă multe premii gratuite și se bucură de foarte multă atenție. Există mai multe tipuri de astfel bonusuri: unele case de pariuri îți vor oferi un procent din depozitul făcut sau vă vor oferi câteva pariuri bonus gratuite pe care le veți plasa, altele se vor referi la primul dvs. pariu sau vor multiplica câștigurile la primul dvs. pariu. Este important să luați în considerare termenii și condițiile pentru a înțelege valoarea lor reală.

Bonusurile de bun venit cu depunere

Aceste bonusuri nu sunt complicat de înțeles. Pur și simplu, pentru fiecare sumă pe care o depuneți în contul dvs. de pariuri, casa de pariuri sportive va aloca un anumit procent din acel depozit. De obicei, variază de la 50% la 100% din suma depusă ințial. Acestea oferă, fără îndoială, cel mai mare stimulent pentru înscrierea la un site de jocuri de noroc și pot forma modul în care pariați. Aceste bonusuri se aplică, de obicei, la primul depozit pe care îl faci sau la depozitele pe care le faci în prima zi și sunt supuse unor termeni și condiții. Site-urile de pariuri vor avea, de asemenea, o valoare maximă a unui depozit care se califică pentru aceste bonusuri.

Pariuri bonus gratuite

O altă formă de oferte se referă la „pariuri bonus gratuite” sau la  bonus este un „pariu gratuit”. Dacă depuneți, de exemplu, 25 RON, veți obține un pariu de 10 RON, fără a depune niciun ban. Dacă nu plătește, nu e nicio problemă, dar dacă ești câștigător, veți obține profitul din acel pariu. Aceste pariuri gratuite ar putea să nu pară la fel de atractive ca marile bonusuri de depunere de 200% pe care le oferă anumite case, dar acestea vin cu câteva avantaje ce ar putea fi foarte potrivite pentru dvs. Dacă nu vrei să pariezi frecvent, un pariu gratuit vă oferă o valoare limitată și o distracție garantată! Și acest aspect contează cel mai mult! Și-apoi banii sunt adevărați! Cu aceste pariuri bonus  nu îți faci nici un angajament pe termen lung față de casa de pariuri.