pariuri online fără depunere

Ce înseamnă un bonus la pariuri online fără depunere?

Un bonus la pariuri online fără depunere este o ofertă promoțională oferită clienților care își deschid un cont la o anumită casă de pariuri și care primesc bani fără a face un depozit. În afara acestui tip de bonus la pariuri online fără depunere, mai poți revendica și un bonus cu depunere. Bonusul pentru prima depunere poate fi acordat sub mai multe forme, în funcție de agenția pentru care optezi să îți deschizi un cont. Cele mai întâlnite forme de bonusuri la pariuri sportive sunt:

  • bonusul instant – este acordat ca un procent din suma depusă, de obicei  50% sau 100%. El este oferit fie imediat ce ai efectuat depozitul, fie după ce ai rulat o dată suma depusă. De exemplu, dacă găsești o ofertă de tipul „bonus de 50% în limita a 100 RON” înseamnă că, dacă depui 200 RON, vei primi cadou din partea operatorului suma de 100 RON.
  • pariul fără risc – în cazul unui astfel de bonus, primul pariu este acoperit parțial sau integral, în funcție de regulamentul casei de pariuri. Asta înseamnă că, dacă pierzi primul pariu, vei primi înapoi o parte sau întreaga sumă pariată. De exemplu, primești un „pariu fără risc de 100% în limita a 100 RON”. Dacă pui primul pariu pe 100 RON și pierzi, atunci primești înapoi acei 100 RON.
  • free bet („pariul gratuit”) – În acest caz vei primi o sumă fictivă din partea agenției, sumă pe care trebuie să o joci integral pe un singur bilet. Dacă biletul este câștigător, primești doar profitul, nu și miza. De exemplu, ai un freebet de 50 RON pe care îl joci pe o cotă de 3.00 și câștigi, ceea ce înseamnă că vei primi 100 RON.
  • full bet – este ca un freebet, doar că în acest caz păstrezi și miza. În exemplul de mai sus, ai primi suma de 150 RON pe cont. Dacă vrei să îți răspunzi la întrebarea „cum fac bani din pariuri sportive”, bonusul full bet te poate ajuta considerabil!
  • cote mărite – mai nou, unele case de pariuri online oferă clienților noi posibilitatea de a beneficia de cote mărite la anumite pariuri de tipul 1×2. Prin cote mărite înțelegem cote de 10.00 în loc de 2.00, 7.00 în loc de 1.50 etc. Acest tip de bonus te va ajuta enorm să faci bani pe net din pariuri online.

Încearcă pariuri online fără depunere!

Este destul de greu de realizat un top al caselor de pariuri care oferă bonusuri pentru pariuri online fără depunere, drept bonus de bun venit oferit, la înregistrare. Există o mulțime de factori de care trebuie să ții cont, precum: tipul bonusului, valorea acestuia, condițiile de rulaj etc. De exemplu, la unele bonusuri nu se iau în considerare pariurile live sau cele multiple. Condițiile se schimbă mereu și pachetele de bun venit la fel, din acest motiv vă recomandăm să verificați în mod constant pagina Bonus pentru a profita de cele mai bune bonusuri la pariuri online fără depunere. Nu uita că scopul tău este să-ți răspunzi la întrebarea cum fac bani din pariuri sportive.

Urmărește blogul Cazino Mobil și profită de cele mai tari bonusuri la pariuri online fără depunere! Câștigurile adevărate și succesul tău încep acum!