pariuri sporturi live

Pariuri Sporturi Live – Care sunt cele mai profitabile sporturi?

Jucatul la pariuri sporturi live este una dintre cele mai accesibile metode de a face bani reali și de a te distra. În timp ce îți susții echipa sau sportivul favorit faci și bani! Dar, ce faci dacă îți plac mai multe sporturi? Cum ai putea să te bucuri și de sporturi, dar și de câștig? Răspunsul la aceste întrebări îl găsești în articolul de mai jus, unde sunt prezentate, pe scurt, cele mai profitabile sporturi pe care poți paria.

Tenisul

Dacă e posibil, îl evit. Dar, dacă vrei să joci, îți recomand intervalul primăvară-vară, deoarece în această perioadă sunt foarte multe turnee la care poți câștiga. Nu recomand să joci la turnee ITF, la primele turnee ATP-WTA și nici la Cupa Davis, deoarece rezultatele sunt aproape tot timpul imprevizibile. Caută întotdeauna pe site-urile de pariuri sporturi live informații despre jucători, despre traseul lor, despre câștigurile și pierderile pe care le-a avut. Atenție! Dacă un jucător are o mulțime de meciuri câștigate, trebuie să vezi ce turnee a jucat, cum a jucat, capacitatea de a întoarce jocul etc. De asemenea, ai grijă dacă decizi să pariezi pe primul set! Joacă doar dacă ești sigur (1000%) că poți câștiga! Este interesant pentru mine să pariez pe jucătorul dezavantajat că va pierde cu 2-0, dacă are o cotație de, cel puțin 1.20. Este tenisul un sport pe care să pariezi? Da, dar ai grijă!

Baschet, volei sau hochei pe gheață? Da, la volei și baschet, iar la hochei fii atent!

Evită să joci „playoffs” și „playouts” dacă nu ești foarte sigur de ceea ce joci. Nu jucați niciodată prima repriză, în baschet, sau primul set, în volei. Pentru hochei, căutați platforma de pariuri sporturi live care vă oferă șansa de a juca câștigătorul meciului. Dacă după cele trei reprize obișnuite jocul se termină cu 2-2, acesta va intra intra întotdeauna în prelungiri (cu goldengol, după penalti): în hochei, remizele sunt la fel de frecvente ca în fotbal! Nu ți-aș recomanda pariurile de tip handicap. Și aici, la fel ca în toate sporturile de echipă, analizăm înainte pe platformele de pariuri sporturi live clasamentele și condițiile și forma echipei, ultimele meciuri. Cred că acestea sunt sporturile pe care să pariezi prin excelență!

Alte sfaturi pentru pariuri sporturi live

Baseball – Dacă dorești un sport cu partide lungi și cote mari, acesta este sportul pe care îl cauți! Înainte de a paria, verifică clasamentul, condițiile și forma de joc a echipei, precum și confruntările directe. Nu uita, cotele sunt destul de mari!

Fotbal american? Da! Este un sport interesant și antrenant, însă mare atenție la playoffs!

Rugby – Da, dacă este un joc pe care îl cunoști foarte bine!

Alte sporturi minore pe care să pariați – handbal, polo, darts, volei pe plajă, fotbal pe plajă, badminton, tenis de masă, snooker, hochei pe pistă, e-sport, squash etc. În toate, poți  găsi multă satisfacție, distracție și câștiguri, deoarece jocurile nu durează mult (de la o jumătate de oră la trei sferturi de oră), iar șansele sunt destul de fiabile.

Oricare ar fi sportul preferat, pe pagina Case Pariuri găsești bonusuri exclusive pentru cele mai profitabile pariuri sporturi live. Intră, ia-ți bonusul special, pariază, susține echipa favorită și câștigă bani reali!