Știai ca poți juca la cazinouri jocuri gratis online cu bani reali oferiți de cazinou? Nu-i așa că este o veste cu adevărat plăcut pentru jucători? Vă prezentăm acum câteva dintre modalitățile prin care cazinoul online oferă posibilitatea acestora.

Bonusul fără depunere

Bonusurile fără depunere îți oferă credit gratuit pentru a începe să te joci la un cazinou fără a face vreo depunere. Fără a cere vreun angajament financiar din partea jucătorului, prin bonusul fără depunere se creează un mediu fără riscuri care este fantastic pentru a încerca un nou joc de cazinou, sau pentru a exersa un joc care-ți place. Îți recomandăm bonusurile fără depunere de mai jos ca și mijloace grozave de a începe.

Acestea pot fi obținute doar dând click pe „Joacă Acum” și introducând codul bonus la înregistrare daca este necesar. Unele bonusuri fără depunere pot fi specifice unui joc și te vei putea juca doar cu el. Alte bonusuri fără depunere te vor lăsa să joci sloturi, poker și jocuri de cazinou. De asemenea, unele sunt specifice unei anumite perioade de timp, și de aceea trebuie să fii foarte atent dacă acestea ți se potrivesc. De obicei, poți păstra câștigurile din bonusurile fără depunere, cu toate că acestea vor fi supuse unor termeni și condiții. După cum știi deja, unele bonusuri fără depunere vor avea nevoie totuși de o depunere minimă înainte de retragere. Și, pentru a proteja cazinourile de la abuzul bonusurilor, există de obicei o limită de retragere la câștigurile făcute cu bonusurile fără depunere. Nu rata bonusul fără depunere din noua aplicație Netbet!

Bonusuri exclusive

Acest tip de bonusuri variază de la cele mai mari de cazinou la bonusuri pe măsura depunerilor exclusive, rotiri gratuite și multe altele. Bonusurile exclusive au drept scop, întotdeauna, creșterea bankroll-ului jucătorilor și pot face o diferență uriașă pentru câștigurile jucătorului.

Cele mai multe bonusuri exclusive sunt strâns legate de anumite jocuri sau secțiuni ale jocurilor în cazinourile online. Un bonus poate fi aplicat doar pentru un slot video, sau pentru o întreagă secțiune de sloturi video într-un cazinou online. În același mod, unele bonusuri sunt limitate la jocuri de masă sau cărți. De aceea, dacă ai ales un cazinou virtual, asigură-te ca ai încercat și verificat care jocuri au bonusuri exclusive.

Bonusuri de bun-venit

Asemănător oarecum cu bonusul fără depunere, grație acestui tip de bonus ai parte de bani gratis aflați la dispoziţia dumneavoastră, imediat ce alegeți să jucaâi într-un cazino online sau vă înregistraţi la un anumit joc.

Cam orice site de cazinou online care se respectă recompensează jucătorii noi cu un cadou, la înregistrare. Bonusurile la primul depozit sau, în unele cazuri, bonusurile fără depunere, sunt primele dintre numeroasele oferte de bani gratis care îl aşteaptă pe jucătorul online. Nu ezitați să profitați de ele.

Pachetul Bonus al Cazinoului

Pachetele de bonusuri ale cazinourilor online includ bonusuri pentru depuneri multiple, care sunt de fapt bonusuri adiționale pe care le primești de fiecare dată când depui mai mulți bani.

Bonusuri pentru jucătorii care riscă mult

Dacă vă numărați printre cei care jucaţi pentru mize ridicate sau depozitaţi sume mari, atunci puteți fi sigur că acest lucru nu trece neobservat la aceste cazinouri online, care îi recompensează pe jucătorii VIP şi jucătorii care pariază mare. În mediul virtual, loialitatea şi depozitele mari sunt recunoscute şi apreciate.

Bonus de cazinouri jocuri gratis

Mărește-ți profitul la un cazinou online grație bonusurilor de joc gratuit. Daca ești curios, dar nu prea convins, atunci bonusul de cazinouri jocuri gratis este o metodă bună pentru a încerca un nou cazinou online. Bonusurile de cazinouri jocuri gratis sunt oferite în momentul în care te înscrii, fără a face vreo depunere. La sfârșit, îți poți păstra câștigurile, cu toate că aceasta presupune să rulezi bonusul de câteva ori. Dacă nu ești interesat, nu există nici o obligație de a continua. Bonusurile de cazinouri jocuri gratis nu prezintă astfel niciun risc de pierdere.

Bonus la reîncărcare

Când îți reîncarci contul, nu rata bonusurile de reîncărcare care vor da bankroll-ului tău un impuls in plus. Unul dintre cele mai mari bonusuri de reîncărcare este cel de la Winmasters mobil.

Un bonus de reîncărcare este pe măsura depunerii și este o modalitate prin care cazinourile online mențin loialitatea jucătorilor. Cea mai comună formă de bonusuri sunt cele lunare, urmate de  bonusurile săptămânale. Unele cazinouri din mediul online merg și mai departe oferind bonusuri speciale pentru zile de naștere, sărbători și aniversări. Și nu uita, VIP-urile primesc de obicei bonusuri mai bune cu condiții mai bune, deci dacă joci regulat, ai grijă să verifici programul VIP la cazinoul tău.

Cashback

Nimeni nu vrea sa se gândească că va pierde atunci când joacă, dar programele de cashback îți mai îndulcesc pierderile când se întamplă.

Programele de cashback îți vor înapoia o parte din banii pierduți. Această sumă este de obicei un procent din pierderea ta limitata la o anumită sumă, pentru o perioada de timp fixă – cel mai probabil săptămânal sau lunar – și uneori pentru anumite jocuri. Cashback-ul poate fi bani reali sau credit pentru jocurile viitoare.