pariuri bonus

Sfaturi utile pentru pariuri bonus

Când spui pariuri bonus încadrezi jocurile la care pariezi online şi care îţi pod aduce câştiguri suplimentare. Pe lângă faptul că joci din pasiune, partea financiară este cea care te motivează şi te face să îţi doreşti să pariezi din ce în ce mai mult.

Câteva reguli care te vor ajuta să cunoşti mai bine ce înseamnă pariuri bonus

Pariorii profesionişti şi-au creat de-a lungul timpului reguli care i-au ajutat să câştige experienţă şi să ajungă la nivelul la care sunt astăzi, dar ceea ce trebuie să ştii este faptul că nu exista neapărat o formulă magică ce te poate ajuta întotdeauna în pariuri bonus.

Pariurile sportive fac parte din jocurile bonus ce îţi pot aduce câştiguri doar prin simple parieri, dar sunt şi câteva reguli principale pe care trebuie să le ştii şi de care trebuie să ţii cont atunci când te apuci să pariezi.

Sfaturi utile în pariuri sportive

Stabileşte-ţi încă de la începutul jocului un plan pe care eşti capabil să îl duci la bun sfârşit. Alocă-ţi o sumă de bani pe care eşti dispus să o parieză în sportul preferat şi joacă doar pariuri simple care se bazează pe mize mici, între 3 şi 7%. Nu paria mai mult decât ştii că îţi poţi permite. Chiar dacă te distrezi şi crezi că de data asta eşti norocos, nu întinde mâna să pariezi mai mult decât ştii că ai disponibil. Dacă ai avut mai multe jocuri în care ai pierdut, nu pulsa în anumite momente sperând că  îţi recuperezi sumele pierdute. Pariurile sportive sunt pariuri bonus ce îţi pod aduce sume de bani, dar în acelaşi timp te pot face şi să pierzi sume de bani.

Ca şi începător, şi nu numai, axează-te mai mult pe pariuri sportive single deoarece cu cât vei pune mai multe pariuri pe un singur bilet, cu atât şansele de câştig vor scădea.

În ultima vreme, casele de pariuri sportive s-au înmulţit şi au apărut din ce în ce mai multe cu oferte atrăgătoare. Alege să pariezi doar la case de pariuri licenţiate, sigure şi care să îţi aducă cele mai bune oferte. Verifică înainte ce opţiuni de pariere există, care sunt cele mai importante cote şi ce şanse reale de câştig ai.

Analizează fiecare meci pe care vrei să îl pariezi. Nu paria meciuri despre care doar ai auzit de la prieteni sau meciuri care crezi tu că astăzi vor fi câştigătoare. Înainte de a plasa un pariu, analizează fiecare oportunitate şi încearcă să iei cea mai bună decizie. Vei întâlni şi site-uri de pariuri sportive care îţi vor aduce ponturi gratuite de pariere, însă întotdeauna este indicat să pariezi după ce ai analizat în mod corespunzător.

Nu alege să pariezi atunci când nu eşti sigur pe tine sau când nu eşti stabil din punct de vedere fizic sau emoţional. Atunci este posibil ca anumite decizii să nu fi trecut prin filtrul gândirii şi să nu fie tocmai cele mai bune. Asigură-te că înainte de toate eşti bine informat despre modul de pariere, despre echipa pe care vrei să pariezi, dar eşti şi sigur de suma pe care vrei să investeşti.