Unibet

Nume

Unibet

Rating

8.7

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

500 RON

Avantaje

  • Experiență mobilă de top
  • Varietate de jocuri
  • Interfață prietenoasă

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat!

Unibet mobil, preferatul românilor

Unibet este casa de pariuri și cazinoul pe internet preferat de majoritatea românilor. Acesta se poate lăuda că are cea mai bună aplicație de pariuri mobile din rândul agențiilor la care ne putem juca legal de pe teritoriul țării.

Pentru a descărca aplicația Unibet mobil pentru dispozitivul dvs. Android, introduceți adresa web în browser-ul tău de pe mobil.

Descărcați aplicația Unibet mobil rapidă și sigură de pariuri sportive, cu pariuri live și notificări specifice la anumite sporturi. Caracteristicile ale aplicației Unibet mobil speciale includ cote fantastice la cele mai mari evenimente sportive; stream la peste 10.000 de evenimente sportive în direct pe an, direct de pe telefonul mobil; pariuri live, precum și pre-meci cu oferta agenției de pariuri; primiți notificări relevante de la sporturi specifice pentru meciurile importante. Varietatea de produse multi premiate: pariuri sportive, cazinou, poker și bingo este disponibilă și prin aplicația Unibet mobil pentru iOS, Android, Windows Phone și tablete. Jocurile sunt disponibile în funcție de sistemul de operare.

Cum te joci pe mobil

Dacă ai un dispozitiv de la Apple atunci trebuie să știi că procesul de instalare este foarte simplu. Intră în AppStore, scrie în fereastra de search ”Unibet” și vei vedea că primul rezultat găsit este ”Unibet Sports Betting”. Dă click pe butonul de ”download” după care aplicația Unibet mobil se descarcă și se instalează automat, ea putând fi accesată direct de pe ecranul principal al telefonului / tabletei.

Instalarea pe Android este ceva mai complicată. Pentru ceasta aplicația trebuie descărcată direct de pe site-ul Unibet. Pentru a face acest lucru accesează de pe site opțiunea ”Aplicații”.

Înainte de a începe procesul de descărcare vei fi întrebat în ce mod vrei să instalezi. Ai de ales între următoarele opțiuni: ”Pachet de instalare” sau ”Verificați și instalați”. Singura diferență este că în cazul celei de-a doua opțiuni aplicația Unibet mobil este descărcată doar după ce scripturile celor de la Google o verifică. După ce ai descărcat aplicația intră în folderul de descărcări și dă click pe ea pentru a o instala. În cazul în care nu merge din prima va trebui să umbli un pic prin setările telefonului / tabletei. Intră în Setări – Securitate – Administrare dispozitiv. Aici bifează căsuța ”Surse necunoscute” pentru a autoriza dispozitivul mobil să instaleze aplicația.

Mai multe opțiuni de joc

Totuși, în cazul în care nu reușești să instalezi aplicația poți paria direct din browser fără prea mari probleme, deoarece site-ul este optimizat pentru dispozitive mobile. Totuși n-ar trebui să ai astfel de probleme dacă urmezi pașii de mai sus. Indiferent că plasezi pariuri pe mobil la Unibet de pe Iphone, Ipad sau un dispozitiv cu Android, aplicația arată cam la fel. Vei vedea că interfața și grafica sunt similare cu cele de pe PC, doar că acum accesezi o variantă mai compactă a platformei de pariuri. Oricum dacă ști să pariezi de pe calculator, atunci cu siguranță nu vei întâmpina probleme nici în cazul pariurilor mobile.

Din meniul principal se poate accesa sportul dorit, dar și pagina de pariuri live, Dacă vrei să vezi toate opțiunile oferite la un anumit meci tot ce trebuie să faci este să dai click pe el. Nu contează dacă este vorba de un meci live sau de pariuri pre-meci.

Dacă pariezi folosind Unibet mobil, atunci fereastra de sus ocupă peste jumătate din ecran, dar poți trage de aceasta în jos pentru a vedea o listă cu toate pariurile disponibile. Cum Unibet oferă foarte multe opțiuni de pariere vei avea ceva de navigat destul de mult pentru a găsi pariurile dorite. De asemenea, prin intermediul aplicației Unibet mobil poți urmări și live video meciurile transmise de Unibet TV. Așa cum se poate vedea, este foarte ușor să plasezi pariuri folosind Unibet mobil, deoarece aceasta este intuitivă și ușor de folosit. Mai important decât atât, aplicația Unibet mobil este și foarte performantă și stabilă astfel încât experiența  pariurilor mobile va fi mai plăcută ca oricând.

Unibet are o gamă la fel de variată și de jocuri de cazinou. Putem juca astfel sute de jocuri de noroc, printre care și ruletă, sloturi casino, blackjack, poker etc.

An înființare: 1997
Licenta ONJN: L1160657W000330