bonus fara depunere

Bonusul fără depunere din nou la modă

Întrebarea zilei de astăzi se referă bineînțeles tot la jocurile de noroc. Există case de pariuri care dau bonusuri fără depunere? Nu sunt puțini cei care mai cred că acesta este doar un mit și că există întotdeuna lucruri ascunse. Nimic mai fals. Există mai multe case de pariuri online care vin cu această opțiune doar pentru tine. Acest articol dorește să îți prezinte care sunt opțiunile în momentul de față. De obicei, bookmakerii oferă opțiunea de bonus fără depunere pentru a-și forma o clientelă nouă, dar și pentru a  reactiva useri mai vechi, care nu au mai jucat de ceva timp. În cea mai mare parte a timpului totuși sunt vizați clienți noi.

Bonus fără depunere oferit de Maxbet

Acest cazinou are foarte multe lucruri bune de oferit clienților săi . Ne amintim desigur de excursia în Maldive pe care au pus-o la bătaie vara aceasta. Totuși, mai există încă comori prețioase pe care nu le-ai descoperit încă. Într-o oarecare măsură lucruile se petrec ca în videosloturile tale favorite Book of Ra sau Sizzling Hot. Comorile sunt aici ca să le descoperi. Echipa câștigătoare nu se schimbă niciodată. Nu mai ezita și deschide un cont astăzi! Dar cum să beneficiezi de acest bonus fără depunere de la Maxbet? Îți deschizi un cont la această casă de pariuri. Apoi trimiți o copie a cărții de identitate pe mail sau pe Facebook Messenger (adresa de mail este: suport@maxbet.ro). După procesul de validare, care durează un timp extreme de scurt, vei introduce codul promotional 50PARIURI. Bonusul ți se va acorda o singură data și poate fi folosit la alegere pentru pariuri sportive online sau pentru cazinoul virtual.  Rămâne la latitudinea ta cum gestionezi bonusul.

Echipa Admiral nu se lasă nici ea mai prejos

Cazinoul Admiral a intrat pe piața românească fix acum un an de zile. Prima lovitură de grație dată de bookmaker jucătorilor pasionați din România a fost un bonus fără depunere de 200 de lei. Era nevoie desigur de validarea contului tău online, de dovada identității (carte de identitate) și de o factură de utilități. Bonusul trebuia jucat o singură dată la cotă 2, pentru a se transforma ulterior în bani reali. Între timp, bonusul fără depunere al celor de la Admiral a fost upgradat, în sensul că vei primi cei 200 de lei la o depunere de până la 400 de lei. Suma poate ajunge, ține-te bine, până la 1.000 RON. Cum am ajuns la această sumă? Nimic mai simplu decât matematica din spatele acestui bonus. 400 de lei (maxim această sumă intră în aritmetica bonusului) + alți 400 ca bonus acordați de Admiral + încă 200 pentru parcurgerea procedurii de verificare a contului tău. 4-4-2 nu e doar un sistem de joc foarte popular în rândul antrenorilor de fotbal, ci și un mod de a explica foarte ușor bonusul celor de la Admiral.

Cu acest bonus îți poți face mâna pe pariuri din fotbal, tenis, curse de cai, handbal sau hochei pe gheață. Sau poate că te tentează strategia pariurilor pe X din fotbal, strategie numită și Martingale. Revendică azi un bonus fără depunere. Poate fi începutul unei strategii de succes!