sloturi cu fructe

Top 3 jocuri de sloturi online cu fructe

Dacă în trecut oamenii erau destul de limitați și nu aveau foarte multe posibilități de entertainment, în zilele noastre datorită internetului există o multitudine de oportunități de care poți profita pentru a te distra de minune.

Cazinourile au ocupat mult timp un loc preferat în topul consumatorilor – și nici nu-i de mirare  având în vedere avantajele pe care le oferă.

Așa cum menționam ceva mai sus, evoluția internetului a adus cu sine o serie de avantaje, așa că din ce în ce mai mulți utilizatori optează să își petreacă timpul liber jucându-se online păcănele, fapt întărit și de statistici.

Ce poți juca la un cazino online

Ofertele cazinourile online sunt diversificate astfel că ai posibilitatea de a alege dintr-o mulțime de jocuri – de la sloturi clasice cu fructe, ruletă, Blackjack, Craps, baccarat, Multi Spin Slot Machines, Progressive Jackpot, Video Slots, etc. În acest articol, vom discuta mai pe larg despre regulile jocurilor de sloturi cu fructe, fiind una dintre cele mai apreciate opțiuni de către utilizatori.

Jocuri de sloturi cu fructe

Slot machine (sau sloturile cu fructe) se referă la un aparat electronic sau mecanic cu un afișaj care are configurații de imagini – 3 sau 5 în funcție de joc și de complexitate.

Cele mai celebre fructe utilizate în slot machine sunt cireșele – folosite de-a lungul timpului în mai multe cazinouri. Acest simbol nu este ales la întâmplare chiar dacă vorbim despre o industrie a hazardului. În multe culturi, cireșii constituie un simbol al luxului, al bogăției, al prosperității. Există și alte semnificații – cum ar fi educația sau viața. În orice caz, cireșele reprezintă simboluri pozitive, iar dacă ne mai gândim și la gustul pe care îl au cireșele coapte – care sunt cu adevărat delicioase – nici nu ar putea fi altfel.

Cum se joacă la păcănele?

Dacă ești începător nu trebuie să îți faci griji, poți învăța foarte ușor să te joci sloturi cu fructe.Trebuie doar să acționezi o manetă din lateral în cazul jocurilor clasice sau în cazul cazinourilor online folosești mouse-ul sau tastatura conform instrucțiunilor. Atunci când pe ecran se afișează trei imagini identice sau mai bine zis trei itemi de același fel (cireșe, banane, pepeni, portocale, prune etc) înseamnă că ai câștigat!

Citește și ghidul de joc pentru jocuri de noroc 777!

Care sunt regulile de joc la sloturile cu fructe?

Chiar dacă în zilele noastre au apărut cazinourile online, tiparul acelor sloturi clasice cu fructe de care aminteam mai sus s-a păstrat. Pe lângă simbolurile cu fructe, au apărut și alte elemente – cum ar fi clopoței, steluțe sau simbolul 7. Sloturile cu fructe sunt prevăzute cu 5 role, 3 rânduri și aproximativ 20 de linii de plată. Dacă optezi pentru un joc cu sloturi cuc fructe, e nevoie să setezi valoarea monedelor și să activezi liniile de plată. Apoi, trebuie să rotești rolele și să formezi combinații de cel puțin 3 simboluri identice pe liniile de plată active. Rolele le vei pune în mișcare apăsând Spin sau Start, iar după ce rolele se opresc, apar diferite simboluri. Astfel, combinațiile câștigătoare sunt premiate în funcție de valoarea pariului inițial. În general, sloturile cu fructe au varianta Autoplay – ceea ce înseamnă că rolele se rotesc succesiv – iar tu nu trebuie să faci altceva decât să privești cum apar câștigurile pe ecran.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai populare jocuri de sloturi cu fructe? Topul de mai jos îți va prezenta care sunt cele mai apreciate jocuri de sloturi cu fructe.

1. Fruit shop

Mulți utilizatori sunt mai mult decât încântați să joace fruit shop întrucât spre deosebire de alte jocuri de sloturi cu fructe, acesta are o funcție bonus (cunoscută sub denumirea de „free spin” în limba engleză) ce se poate declanșa de orice combinație cu cel puțin 3 simboluri identice cu fructe. Așadar, dacă ai nimerit trei simboluri din aceeași categorie poți beneficia de un bonus ce constă în până la 5 rotiri gratuite, iar toate câștigurile se vor multiplica de două ori în timpul acestei funcții-bonus.

2. 20 SIZZLING HOT

Un alt joc cu sloturi de fructe demn de a fi pus pe listă datorită faptului că se bucură de o apreciere mare în rândul utilizatorilor este 20 SIZZLING HOT. Acesta oferă câștiguri semnificative, cu toate că nu are o funcție bonus.

Jocul 20 SIZZLING HOT este prevăzut cu 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată, iar utilizatorii se pot bucura de cele mai diverse simboluri cu fructe. De obicei, cele mai valoroase sunt pepenii verzi și strugurii. Ca și în cazul sloturilor clasice, scopul jocului constă în formarea cât mai multor combinații cu simboluri identice. Un mare avantaj pe care îl are acest joc se referă la faptul că utilizatorii își pot mări câștigurile dacă ghicesc culoarea următoarei cărți afișate pe ecran.

3. Bars and Bells

Pentru cei pasionați de jocuri de noroc online în stil retro, compania NYX Gaming a produs Bars and Bells, un joc pe care îl îmbunătățește în permanență. Designul său special și simplu are ca elemente principale clopoței și lingouri de aur pe rolele din jocul cu sloturi. Acest joc este îndrăgit de o mulțime de utilizatori nu doar datorită designului și a faptului că nu este încărcat cu alte simboluri care să le distragă atenția de la joc, ci are și o serie de alte avantaje. De exemplu, utilizatorii înregistrați se vor bucura de runde bonus, rotiri gratuite sau jocuri gratuite. Mai mult decât atât, cei care sunt deja la a treia rotire au șanse reale de a câștiga premii în bani. Sună bine, nu-i așa?

Înregistrează-te și joacă fără depuneri de bani!

Știi care e partea cea mai tare? Că există unele cazinouri online unde te poți înregistra rapid și că te poți bucura de joc fără a fi nevoit să depui o anumită sumă de bani. Indiferent de varianta pentru care optezi sau de nivelul tău de utilizator – începător sau avansat – fii pregătit să te bucuri de cea mai tare experiență de sloturi cu fructe! În plus, te așteaptă și numeroase premii în bani. Spor la joc!

Ia-ți aici un bonus fără depunere la casino!