jocuri cu aparate de noroc

Top filme jocuri cu aparate de noroc

Și astăzi vom continua cu cele mai tari jocuri cu aparate de noroc inspirate din filme blockbuster, de la Hollywood!

3. Jurassic Park

Jurassic Park, filmul lui Steven Spielberg a avut un impact real asupra publicului său. Este povestea poveștilor, cu personaje plăcute, grafică remarcabilă și cascadorii care au câștigat o mulțime de premii prestigioase. Mai mult, a început o franciză care continuă să se dezvolte. În slotul video Jurassic Park de la Microgaming, puteți retrăi entuziasmul și adrenalina filmului de aventură, științifico-fantastic cu dinozauri. Calitatea grafică a jocului este una secundară, cu efecte de derulare Parallax, folosite pentru a crea o experiență reală de joc. Jocul are o caracteristică de rotire gratuită pe 5 roți, bazată pe dinozauri diferite. Fiecare sesiune are propriile caracteristici speciale, inclusiv wilds și multiplicatori de mister. Sigla Jurassic Park este wild și apare așezată pe role. Fii atent la funcția T-Rex, declanșată la întâmplare, care adaugă până la 35 de wilds în bobine pentru 6 rotiri, pentru o lovitură de stivuire a câștigurilor mari.

4. Gladiatorul la jocuri cu aparate de noroc

Gladiatorul este filmul care l-a făcut pe Russell Crowe un nume cunoscut în toată lumea. În această capodoperă a cinematografiei, Crowe l-a jucat pe Maximus, un general roman, care este trădat și familia lui este ucisă de un fiu corupt al unui împărat. Maximus vine apoi la Roma ca gladiator pentru a-și exacra răzbunarea. Filmul a fost un hit uriaș și a adunat un număr impresionant de 5 Oscaruri. În acest slot video Playtech, pe care îl puteți găsi accesa în secțiunea jocuri cu aparate de noroc, bazat pe filmul epic, puteți intra în arenă și puteți retrăi povestea. Jocul are 5 role și 25 linii de câștig. Veți vedea unele dintre personajele din film, inclusiv Commodus, Lucilla, Gracchus, Juba și Proximo. Există, de asemenea, efecte sonore autentice și chiar clipuri din filmul original, solidificând într-adevăr conexiunea dintre film și joc. Slotul dispune de Bonusul Coliseum, unde alegeți să dezvăluiți rotiri gratuite, multiplicatori, plus scatteri extra și wilds. O altă evidențiere atunci când joci Jackpot Gladiator este caracteristica bonus. Culegeți 9 căști de aur și veți avea un premiu jackpot progresiv.

5. King Kong

Au fost multe adaptări ale povestii clasice despre King Kong. Kong – Slotul video – a 8-a Minune a lumii se bazează pe remake-ul din 2005 al filmului clasic din 1933. Datorită acordurilor de licențiere cu Studiourile Universal Studios, Playtech au reușit să creeze un joc cu adevărat remarcabil, care oferă clipuri video de mare impact din film, împreună cu toate personajele principale. Slotul are un aspect unic, cu 2 moduri diferite de joc. Începând cu modul Jungle, rolele sunt orientate spre păduri bogate și adânci. Modul Jungle oferă Reacții Wild Jungle, precum și bonusul pentru a câștiga Insula Skull. Modul Big City, pe de altă parte, se află în fața luminilor strălucitoare ale orașului New York și se caracterizează prin propriile caracteristici speciale, inclusiv Wild Kong Respins și bonusul City Tower.

Concluzii

Intră acum pe pagina de Jackpot și încearcă-ți norocul la un premiu uriaș, care ar putea să îți schimbe viața cu totul! Nu ezita o șansă de câștig!