jocuri pe telefon

Încearcă acum jocuri pe telefon cu fructe!

În articolul de astăzi vom discuta despre două jocuri pe telefon cu fructe. Sloturile cu fructe sunt printre preferatele clienților Cazino Mobil, deoarece sunt foarte distractive și aducătoare de câștiguri reale.

Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot este unul dintre cele mai cunoscute sloturi online cu fructe datorită graficii frumos colorate și a simbolurilor populare. Este un joc clasic, cu 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată, cu o grafică foarte simplă și simboluri specifice acelor jocuri pe telefon ce pot fi jucate online, fiind cunoscute atât de jucătorii experimentați, cât și de noii jucători. Aici te vei distra urmărind simboluri cu fructe cum ar fi pepeni, prune, lămâi, ciorchini de struguri, portocale, cireșe și numărul 7. Pepenii verzi și strugurii sunt cele mai valoroase și în valoare de 100x pe linia de plată  pentru o combinație de cinci simboluri pe o linie de plată activă. Nu există simbol Wild aici, dar există simbolul Scatter reprezentat de o stea de aur.

Din păcate, Sizzling Hot Deluxe face  parte din acele jocuri pe telefon care nu prezintă vreun bonus. Astfel, tot ce trebuie să faci este să setezi nivelul pariurilor și să utilizezi butoanele „Start” sau „Autoplay”. Activarea funcției “Autoplay” la sloturi online  va face ca rolelele să se învârtă de mai multe ori consecutiv, numărul fiind ales de tine. Simplitatea acestui joc îl face să fie atât de popular, pentru că poate fi jucat cu ușurință și placere de jucătorii noi, dar și de cei care deja cunosc jocurile de acest tip.

Retro Reels Extreme Heat

Un alt joc extrem de popular când ne referim la jocuri pe telefon, cu fructe, este Retro Reels Extreme Heat, joc cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii plată. Printre simboluri se numără lămâi, cireșe, clopoței,  simbolul ”Bar” și simbolul ”7”, acestea două putând fi simple, duble sau triple. Simbolurile ”Bar” și ”7” pot fi amestecate pe o linie, astfel încât combinația de un simbol ”7” simplu cu un simbol 7 dublu poate fi câștigătoare.  Simbolul Scatter  este Simbolul ”Free Spin” iar simbolul Wild este reprezentat de dolar și poate înlocui toate simbolurile jocului, cu excepția simbolului Scatter și a Bonusului. Deși prezintă simboluri clasice, slotul vine și cu anumite caracteristici noi care îl fac și mai interesant, cum ar fi funcția ”Respin”, rar întâlnită în sloturi online.  Principala funcție a jocului este Free Spins care se declanșează de fiecare dată când apar oriunde pe role 3, 4 sau 5 simboluri Scatter . Astfel, vei primi 10, 15 sau chair 25 runde de rotiri gratuite, iar câștigurile se dublează în timpul acestor rotiri gratuite. În plus, caracteristica poate fi recativată dacă se îndeplinește din nou condiția de a reuni oriunde pe role 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Concluzii despre jocuri pe telefon

Oricare ar fi prefențele tale în materie de jocuri pe telefon, pe Cazino Mobil vei găsi un slot care îți va plăcea, în mod sigur! Profită de bonusurile exclusive existente pe pagina bonus și distrează-te nelimitat la sloturi cu fructe sau cu alte tematici!