jocuri ca la cazino

Trebuie să încerci măcar o dată jocuri ca la cazino live!

Poate că majoritatea dintre voi știe că internetul din România merge brici, comparativ cu alte țări ale lumii! Noi am auzit din mai multe surse că ”în afară” rețeaua de internet este foarte slabă, durează ceva până să se încarce o pagină, iar descărcarea aplicațiilor sau a altor programe durează o eternitate. Suntem foarte norocoși că aici, la noi, avem o viteză a internetului atât de mare și că putem să ne bucurăm de atât de multe lucruri online – de curând, chiar și de cazino live! Având în vedere acest lucru, era firesc să se dezvolte o piață de jocuri ca la cazino direct pentru internet sau aplicații mobile.

Cazinomobil vine cu recomandări pentru jocuri ca la cazino pentru cei  pasionați de jocurile de noroc și care știu să-și valorifice la maxim smartphone-ul sau tableta. Prin intermediul platformei noastre, poți transforma o situație aparent contradictorie în avantaj: dacă îți place adrenalina pe care o simți atunci când joci jocuri ca la cazino, dar în același timp ești o persoană relaxată, Cazinomobil reușește să îmbine armonios aceste două aspecte opuse!Te poți bucura de comfortul fotoliului tău preferat în timp ce te joci jocurile care îți stimulează apetitul pentru risc și câștig. Chiar și o banală pauză la serviciu te poate energiza atunci când joci și pariezi live de pe telefonul personal.

Experiența cazino live

Cazinourile online se străduiesc să recreeze cât mai fidel atmosfera cazinourilor reale, pentru ca tu și ceilalți fani jocuri ca la cazino să vă puteți simți cât mai plăcut pe aceste platforme. Grafica, animațiile și sunetele atent create pentru jocuri ca la cazino sunt un pas în această direcție, dar cel mai mare progres s-a realizat atunci când au apărut secțiunile de cazino live. Până acum, nimic nu se poate compara cu experiența unui cazino live… în afară de câștigarea jackpotului 🙂 Cazino live este cel mai avansat mijloc digital prin care poți juca jocuri de noroc. Acum ai jocuri live, cu dealeri live pe mize reale, iar toate aceste lucruri oricând la îndemâna ta pe telefon sau tabletă!

Ce jocuri sunt disponibile la cazino live? În top cele mai jucate în compania unui crupier sunt jocurile de Blackjack și cele de ruletă, însă și jocurile de baccarat și poker sunt destul de apreciate. Poate pare o listă de jocuri cam scurtă, însă vei fi surprins cu o multitudine de variațiuni ale acestor jocuri. Este foarte distractiv să îți alegi masa virtuală de joc și să poți să interacționezi cu dealerul pe tot parcursul jocului tău. Dealerii de la cazinourile online sunt oameni calificați pentru meseria lor, au simțul umorului și caută să îți creeze o experiență de joc cât mai distractivă. Atunci când interlocutorul tău este un profesionist , vei vedea că experiența la un joc cazino live este superioară celorlalte jocuri ca la cazino pe care le joci singur.

Prin cazino live, atmosfera de cazino din jurul mesei de joc este veridică. Energia și emoția pe care jocul live ți le transmite sunt recreate cu fidelitate; în timp ce tu stai comod acasă, ești transportat în altă lume. Sunetele ajută și ele la crearea acestei senzații de cazino real, deoarece nu se folosesc înregistrări. Vei auzi sunetul live al cărților care sunt amestecate, al zarurilor care se aruncă și al ruletei care se învârtește.

De fapt acțiunea din cazino live se petrece într-un cazino adevărat, și tocmai de aceea atmosfera este atât de reușită. Camerele de filmat transmit în direct acțiunea din interiorul cazinoului, de la masa de joc pe care o alegi. Dacă ai o conexiune fără probleme, nu există vreo întârziere între sunet și imagine. Totul este perfect sincronizat. Avantajul pe care îl ai însă din fața monitorului sau al ecranului tău este că poți da zoom pe imagini pentru a vedea cărțile și numerele mai bine, toate astea în timp ce ești îmbrăcat lejer, de casă.

Ai în buzunarul tău jocuri ca la cazino

Unul din jocurile extrem de apreciate la cazinourile live online este jocul de cărți 21 sau Blackjack. După cum bine știi, Blackjack este un joc care se bazează mai mult pe alegerile pe care le faci tu ca jucător și mai puțin pe hazard. Scopul jocului este atingerea de 21 de puncte sau învingerea dealerului.

În varianta de Blackjack pentru cazino live, comunici cu crupierul de la masa de joc prin intermediul unei ferestre de live chat aflată pe ecran. Când îi scrii mesaje, crupierul le citește și îți răspunde. Cărțile de joc sunt de obicei mai simplu ilustrate, pentru a fi clare celor care se joacă de acasă. Simbolurile (rombul, trefla etc) și numerele de pe cărți sunt mari, dar dacă nu poți să le vezi limpede, nu uita de opțiunea zoom! Odată ce i-ai comunicat dealerului că ești pregătit să joci, pe ecran îți vor apărea jetoanele. Selectezi jetonul cu suma pe care pariezi și așa se stabilește miza jocului. Adrenalina jocului dar și confortul casei tale fac o combinație greu de refuzat atunci când vine vorba de Blackjack online la cazino live. Îți urăm mult noroc!

Opțiunile de joc sunt numeroase, iar în unele variante de blackjack la cazino live, îți poți dubla miza, sau te poți retrage în toiul jocului, pierzând doar jumătate din suma pariată.

Jocul la ruletă este și el spectaculos. Masa de joc este foarte clar vizibilă pe ecran în timp ce crupierul învârte ruleta de fiecare dată. În sfârșit, poți juca la ruletă în liniște și intimitate, ferit de ochii curioșilor. Jocul tău este un spectacol doar pentru tine, la care alții nu pot asista online. Poți socializa dacă dorești cu alți jucători din cazinoul live, căci interacțiunea este posibilă mulțumită live chatului. Sentimentul de camaraderie între jucători este astfel stimulat și iți poți face prieteni noi.

Evadează pentru câteva momente într-un casino live și bucură-te de de experiență!

Ca de obicei, cazinourile online au multe oferte bonus pentru toți amatorii de jocuri ca la cazino. Îți recomandăm să arunci o privire asupra lor și să încerci acum experiența jocului la cazino live!