cazino mobil

Joacă gratis Jack Hammer și Dr. Wüten la cazino mobil!

De ce să citiți  cărți de benzi desenate atunci când puteți juca la cazino mobil și câștiga alături de personajele favorite? Jack Hammer își provoacă jucătorii la o luptă încrâncenată între el și răul Dr. Wüten. Jocul are o grafică unică și un set specific de caracteristici. Dacă doriți să jucați pentru bani reali, înregistrați-vă acum pe site-ul Cazino Mobil.

Grafică și câștiguri sigure la cazino mobil!

Înainte de a începe aventura cu Jack Hammerl la cazino mobil, setați pariul. Datorită caracteristicii Sticky Win, trebuie să jucați toate cele 25 de linii. Faceți clic pe butoanele din stânga și din dreapta pentru a schimba denumirea monedei. Dimensiunile disponibile sunt cuprinse între 0,01 și 1,00. Apoi, faceți clic pe butoanele de nivel de pariuri pentru a alege numărul de monede pe linie. Faceți clic pe săgeata circulară în primele 25 de linii. Poți selecta și „Autoplay” și atunci rolele o să se rotească de mai multe ori fără întrerupere.

Cea mai mare armă a lui Jack Hammer împotriva lui Dr. Wüten este victoria lui Sticky. Obțineți o combinație câștigătoare pentru a o declanșa. Odată declanșate toate liniile de câștig sunt ținute în loc și toate celelalte simboluri sunt re-rotite. Funcția se repetă până când nu se obțin victorii suplimentare. Este greu să găsești un alt slot video care să vă ofere o caracteristică atât de des. Jack Hammer are, de asemenea, o caracteristică gratuită de rotiri declanșată de 10 sau mai multe rotiri gratuite la un multiplicator de 3 ori cu 5 sau mai multe explozive. În general, Jack Hammer este cel mai distractiv (și potențial profitabil) slot cu benzi desenate din istorie, la cazino mobil.

Intrați în lumea interlopilor cu Jack Hammer. Acest joc are 25 de linii fixe și este unic datorită celor 15 roluri independente de rotire. Cu victorii Sticky, rotiri gratuite și substituții sălbatice, aveți șansa de a câștiga mari în acest teren de benzi desenate fantezie. Indiferent dacă preferați să jucați pe laptop sau pe dispozitive mobile mai mici, Jack Hammer va fi pe deplin compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac, Linux, iOS sau Android.

Net Entertainment face din nou o treabă extraordinară, când vine vorba de designul grafic, pentru slotul de pe cazino mobil. Jack Hammer rivalizează cu orice serie binecunoscută de desene animate cu interpretările colorate. Fundalul are un cer albastru purpuriu, cu Grand City silueta împotriva lui, toate ferestrele galbene. În partea dreaptă a fundalului, veți vedea bomba lui Dr. Wuten aruncă deasupra capului, prinsă într-un fascicul de lumină reflectată, care putem presupune că aparține lui Jack Hammer. Consistența în design continuă, pe măsură ce numerele de pe liniile de plată sunt închise în bule colorate în stil comic, care se leagă de fiecare parte a ecranului.

Comenzi de joc

Moneda Valoare: Selectați moneda dvs. de monedă.
Nivel de pariuri: Alegeți pariul pe linie.
Buton săgeată circulară: începeți să jucați la pariul selectat.
Max Bet: Începeți să jucați cu un pariu de 10 monede pe toate cele 25 de linii.
Redare automată: Redați numărul selectat de ori în mod continuu.

Ține cont de cele spuse mai sus. Intră pe pagina de Jocuri Gratis, ia-ți un bonus și câștigă bani reali cu Jack Hammer, la cazino mobil!