jackpot

Ce presupune un jackpot progresiv?

ckpoturile progresive sunt una dintre atracțiile majore ale cazinourilor de astăzi. Fie că este vorba de cărămidă și mortar sau cazinouri online, acestea se numără printre cele mai jucate jocuri. Șansa de a câștiga câteva mii sau chiar milioane de RON în premii, la jackpot, este ceva de prea tentant pentru marea majoritate a jucătorilor.

Explicații despre jackpot

Un Jackpot Progresiv este un premiu care crește în valoare de fiecare dată când jocul este jucat, iar un procentaj prestabilit la fiecare pariu este adăugat. Rata cu care avansează premiul este determinată de cazinou. Un mic procent din profitul cazinoului este adăugat la jackpotul progresiv după fiecare pariu. Cazinourile nu au nici o problemă în a da o bucată rezonabilă din profitul lor pentru a crește bonusul progresiv. Acest lucru se datorează faptului că jackpoturile progresive sunt vedetele cazinoului. Aceste jocuri sunt foarte populare și de multe ori au o bază mare și loială de fani. Prin urmare, aceste jocuri generează mult venit pentru cazinouri.

După cum sa menționat anterior, Jackpoturile progresive sunt mai frecvente la sloturile și la jocurile de video poker. Multe dintre cele mai bune cazinouri online au acum jocuri de masă și alte jocuri online, precum bingo online, care sunt legate de jackpot-urile progresive.

Pentru a câștiga jackpotul progresiv, un jucător trebuie să obțină cea mai mare combinație de bani, în joc. Acesta este după ce jucătorul plasează un pariu. În unele jocuri aceasta implică plasarea pariului maxim, în timp ce în alte jocuri este vorba de plasarea unui pariu separat. De fiecare dată când un slot progresiv este câștigat, premiul se resetează la o sumă prestabilită. Aceste sume sunt, de obicei, mai mari decât toate celelalte premii oferite în acel joc.

Tipuri de jackpoturi progresive

Jackpoturile au întotdeauna un contor care arată cât de mulți bani pot fi câștigați. Atunci când există mai multe mașini în diverse locații legate de jackpot, citirile măsurătorilor cresc într-un ritm foarte rapid. Acest tip de premiu progresiv este denumit „Jackpot de rețea”. Jackpoturile de rețea sunt cele mai bogate. Acest lucru se datorează faptului că unele dintre jackpoturi operează într-o rețea largă care leagă o multitudine de cazinouri din întreaga lume.

Un premiu care este limitat la o anumită locație sau la un singur cazinou este denumit în mod obișnuit un „pot local”. Datorită faptului că poturile sunt limitate la un anumit cazinou, acesta crește cu o rată mai mică decât pot-urile de rețea. Premiul poate fi legat de câteva mașini sau chiar câteva sute de mașini, în funcție de mărimea cazinoului și de strategii.

Un „jackpot progresiv independent” este tipul de pot progresiv care este limitat la o singură mașină. Acestea sunt cele mai lente jackpot-uri în creștere, în timp ce jackpot-ul se alimentează numai cu o singură mașină.

Jocuri care au jackpoturi progresive

Toate cele mai bune cazinouri online au acum câteva tipuri de jocuri legate de jackpot-urile progresive. Cazinourile online au mai multe tipuri de jocuri care au jackpoturi progresive decât cazinourile fizice. Așa că, nu mai sta pe gânduri! Intră pe pagina numită Bonus, profită de o ofertă specială și joacă la sloturi!