cazinouri jocuri gratis

Joacă-te în cazinouri jocuri gratis cu roboți

Acum te poți juca în cazinouri jocuri gratis cu roboți – probabil una dintre cele mai fascinante tematici la jocurile ca la aparate – direct de pe telefonul tău mobil sau de pe tabletă. Astfel, poți descoperi în cazinouri jocuri cu cyborg-i; cyborg-ii sunt destul de populari în filmele SF – Terminator îți sună cunoscut? –, iar acum și în jocurile cazino gratis. În articolul de astăzi vom vedea care sunt cele mai populare trei jocuri cazino gratis cu cyborg-i și te invităm să le descoperi în cazinourile online. Le poți juca pe gratis, direct de pe telefonul tău mobil sau tabletă.

Terminator 2, unul dintre cele mai căutate jocuri în cazinouri jocuri gratis

Unul dintre cele mai populare jocuri gratis cazino este Terminator 2, inspirat după filmul cu același nume. Jocul cazino se bazează pe filmul TV Terminator 2: Judgement Day. O să descoperi că simbolurile care îți aduc cei mai mulți bani sunt chiar personajele din film. Printre aceste personaje se numără Terminator-ul, Sarah Connor și John Connor. Simbolurile care îți plătesc mai puțin sunt cele cu cărți de joc. Așa că urmărește simbolurile mari pe role, chiar dacă te joci pe gratis. Simbolul Wild este logo-ul jocului cazino Terminator 2 și, de-asemenea, te răsplătește cu cele mai mari câștiguri. Simbolul Scatter este un simbol cu un bol de energie, care, pe lângă faptul că îți oferă câștiguri mari, vine și cu multiplicatori. Poți găsi jocuri gratis cu tot felul de cyborg-i, însă Terminator 2 este unul dintre cele mai interesante datorită jocurilor bonus. Astfel, rotirile gratuite îți măresc căile de câștig de la 243 la 1 024. Este un joc ideal pentru mobil!

Jocuri cazino gratis cu roboți care îți aduc multe câștiguri

Un alt joc cazino gratis cu cyborg-i este bazat pe popularul serial TV numit The Six Million Dollar Man. De data aceasta avem un fost astronaut, Steve Austin, care are jumătate din corpul său robotizat: astfel, mâna dreaptă, ambele picioare și ochiul stâng sunt bionice. Numele jocului cazino provine de la costul uriaș al operației: șase milioane de dolari. Elementul supriză este că, în urma operației, astronautul Steve Austin are super puteri. Te poți juca The Six Million Man pe gratis și o să descoperi tot felul de simboluri care te vor duce cu gândul la viitor. Simbolul Wild este astronautul Steve Austin și îți plătește cele mai mari premii. Alte simboluri care îți aduc câștiguri mari sunt Oscar Goldman, șeful serviciilor secrete, ochiul bionic, mâna bionică și piciorul bionic. Simbolul Scatter este chiar logo-ul jocului. Iar o funcție interesantă este Bionic Spin, în timpul căreia ai ocazia să câștigi cu 50% mai mult și, în plus, șio mai multe simboluri de pe role vor fi transformate în simboluri Wild. Explorează universul cyborg-ilor direct de pe mobil!

Descoperă lumea lui Robocop în cazinouri jocuri gratis

Ultimul joc de pe lista noastră de jocuri cu roboți ce pot fi jucat pe gratis este Robocop, inspirat după celebrul film de acțiune Robocop. Probabil jocull are una dintre cele mai interesante teme cu cyborg-i. Polițistul Murphy este readus la viață de către Omni Consumer Products și devine un super polițist cyborg. Printre simbolurile care îți aduc cele mai mari premii se numără Robocop, Alex Murphy, Anne Lewis, arma lui Robocop și mașina de poliție. Iar Omni Consumer Products este un simbol Wild. O să ai parte de mulți multiplicatori, jocuri bonus și câștiguri mari. Trăiește acțiunea la maxim cu Robocop în cazinouri jocuri gratis. Te joci de pe telefonul tău mobil, pe gratis.

Descoperă și gama noastră de sloturi la cazinouri jocuri gratis!