jocuri android

Cum funcționează jocurile Android și ce avantaje îți pot aduce

Nevoia de mobilitate crescută a condus astăzi la dezvoltarea secțiunilor de cazinou online inclusiv pe dispozitive mobile, precum smartphone sau tabletă. Astfel, dacă până nu demult ni se părea un adevărat lux faptul că aveam ocazia să stăm în fața laptopului și să plasăm o miză inspirată la un meci sau la o rundă de ruletă online, astăzi poți face acest lucru absolut oriunde. Acest lucru este posibil grație ofertei de jocuri Android pe care cazinourile online au început să o introducă de ceva timp în portofoliu, pentru a suplini nevoia de mișcare a jucătorilor înregistrați. Astfel, față de acum câțiva ani, nu mai este nimic ieșit din comun ca astăzi să plasezi un pariu la o partidă aflată în desfășurare în timp ce te îndrepți cu metroul la locul de muncă, ori să te relaxezi la un joc slot în pauza de masă de la muncă, rotunjindu-ți într-un mod distractiv veniturile.

Ce sunt însă jocurile Android și cum funcționează ele?

În principiu, atunci când vorbim despre jocuri Android nu trebuie să ne gândim nici la robotică, nici la cine știe ce scenarii SF, pe care le urmează jocurile pe internet. Practic, Android vine de la sistemul de operare conceput de compania americană Google, care a ajuns să alimenteze miliarde de dispozitive mobile din întreaga lume. Astfel, dacă până nu demult cei de la Microsoft puteau spune că dețineau aproape monopolul pe piața softurilor pentru calculatoare, astăzi, Android deține supremația în ceea ce privește aparatele de tip smartphone și tabletă. Aproape de fiecare dată când ne gândim la versiuni de jocuri pentru dispozitivele mobile, ar trebui să ne gândim la jocuri Android. Prin urmare, putem spune că jocurile android sunt versiuni pentru dispozitivele mobile adaptate de producătorii de jocuri, care până acum le ofereau doar pentru laptop sau desktop. Versiunile de jocuri pot fi descărcate astăzi de pe majoritatea cazinourilor online, acestea fiind disponibile fără costuri suplimentare și, de multe ori, chiar fără cine știe ce pretenții la nivel de software. Astfel, o simplă aplicație descărcată pe telefonul mobil, direct de pe site-ul care găzduiește jocul, și putem avea la un slide de deget distanță jocurile noastre favorite de tip slot sau de ruletă.

Avantaje la jocuri Android

Vă veți întreba poate cu ce ne ajută jocurile Android față de variantele clasice, pe care le aveați pe calculator? Este aceeași întrebare pe care o putem pune cu privire la necesitatea telefoanelor smartphone față de calculator. În principiu, totul are la bază ideea de mobilitate. Și, câtă vreme internetul este astăzi disponibil aproape oriunde, este un lucru cât se poate de firesc să beneficiem de jocuri oriunde și în orice moment. Astfel, spre deosebire de jocurile pe calculator, putem paria și când suntem în tramvai, la plimbare în parc sau la o bere cu prietenii. Nu în ultimul rând, la jocuri Android putem avea parte de beneficii suplimentare, incluzând aici bonusurile în bani și runde gratuite pentru înregistrare, depunere sau chiar simpla descărcare a aplicației pentru mobil de pe site.

Intră aici pentru cele mai bune oferte la jocuri pe telefon și tabletă!