jocuri Android

Ce mai este nou la jocuri Android?

Există tot felul de întrebări despre jocuri Android versus jocuri iOS. În articolul de astăzi vom răspunde la cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la voi.

Cât de sigure sunt sloturile Android?

Sloturile Android oferă un nivel suplimentar de confidențialitate și securitate în comparație cu sloturile obișnuite de la cazinouri online, deoarece nu sunt vulnerabile la activități neautorizate cum ar fi hacking-ul sau înșelăciunea. Acest lucru înseamnă că jucătorii se bucură de jocurile preferate în siguranță, știind că toate datele legate de acestea în cazino sunt în siguranță.

Care sunt cerințele software pentru jocuri Android?

Cerințele software pentru redarea sloturilor sunt, de obicei, prezentate pe pagina de descărcare a site-ului de jocuri. Este necesară o conexiune de internet normală, deoarece jocurile de cazino nu sunt la fel de pretențioase ca jocurile video. Grafica de fundal este în cea mai mare parte statică, deci nu este necesar un accelerator grafic. Dacă totuși aveți dificultăți, ar trebui să opriți rularea altor aplicații, care ar putea prelua spațiul de stocare în memoria cache.

Care sunt cerințele de sistem pentru aplicațiile slot pentru Android?

Platforma Android este astăzi cea mai importantă platformă de jocuri mobile, cu aproape două ori mai mulți utilizatori ca platforma iOS. Sloturile Android sunt dezvoltate special pentru platforma de jocuri cu același nume. Jocurile sunt, de asemenea, disponibile ca versiuni Flash.

Oricine a jucat vreodată sloturi Android știe cât de repede zboară timpul când joci la cazino online și cât de mult poți să pariezi într-o singură sesiune. Cea mai eficientă modalitate de a evita să cheltuiți toți banii în câteva rotații este să creați o bună strategie de gestionare a bankroll-ului. O strategie de bankroll ar trebui să țină seama de: limitele maxime de pariere pentru jocurile preferate, cât de des joci, suma medie acordată în mod obișnuit pentru jocuri și șansele câștigătoare.

O modalitate ușoară de a veni în întâmpinarea strategiei de management al bankroll-ului este de a începe prin stabilirea numărului de pariuri care vor fi făcute în fiecare săptămână. Pentru jucătorii care joacă în mod regulat, majoritatea mașinilor de slot au o medie de la 8 la 10 rotiri pe minut. Aceasta înseamnă că o oră de joc are o rotire medie de 500-600 pentru acești jucători. Acest număr trebuie să fie înmulțit cu mărimea pariului unui jucător, pentru a obține o idee despre cât de mult va fi făcut în pariuri în fiecare oră și în fiecare sesiune. De exemplu, dacă sesiunea medie a unui jucător durează 30 de minute și pariurile făcute la fiecare rotire sunt de 0,20 USD, fiecare sesiune va costa 50-60 $.

Următorul lucru este să țineți cont de avantajul casei pe slotul jucat. Când vine vorba de tactica managementului bankroll-ului, jucătorul ar trebui să ia o cifră conservatoare pentru a fi folosită drept avantajul casei, cum ar fi 5%. Deci, ei ar trebui să înmulțească numărul de sesiuni pe care le au în fiecare săptămână cu 5% din suma medie pe care o pariază într-o sesiune. Această valoare ar trebui să fie suma rezervată săptămânal pentru pariurile la jocuri Android. În cazul în care numărul se dovedește a fi mai mare decât așteaptă jucătorul, există mai multe alternative. În primul rând, numărul sesiunilor pe săptămână poate fi redus. În al doilea rând, suma pariată pe fiecare rotire poate fi redusă.

Cum diferă sloturile Android de sloturile Mac?

Diferența dintre sloturile Android și Mac se află în jocurile disponibile. Unele cazinouri mobile oferă anumite jocuri pe platforma lor Android și alte jocuri de pe platformele lor Mac. Pe măsură ce se dezvoltă industria cazinourilor mobile, mai multe jocuri vor fi disponibile pe toate platformele. Dar, pentru moment, există încă o cantitate adecvată de sloturi online disponibile pentru utilizatorii de Android.

Nu mai sta pe gânduri! Hai acum pe pagina de Cazino Tableta & Mobil! Distracția la jocuri Android începe acum!