jocuri cu aparate de noroc

Joacă Football Star gratis la jocuri cu aparate de noroc!

Football Star este un slot video cu 5 tambururi conceput pentru toți fanii înnebuniți de fotbal, de la furnizorii de software Microgaming. Acest joc plin de distracție aduce emoțiile și distracția de la Cupa Mondială pe ecrane prin intermediul imaginilor fantastice animate 3D  și a muzicii epice care se potrivește de minune cu tema unui dintre cele mai tari jocuri cu aparate de noroc. Caracteristicile sale unice, premiile în bani pentru campioni și 243 de moduri de a câștiga sunt mai mult decât suficiente pentru a încerca acest joc. Puteți să o faceți gratuit aici, pe pagina Jocuri Gratis sau revendicând un bonus exclusiv și jucând pe bani reali!

Încearcă jocuri cu aparate de noroc cu fotbal!

Înainte de a începe meciul de o viață, amintiți-vă să vă setați pariul. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe săgețile butonului „Bet” și veți seta pariul total, sau puteți face click direct pe buton pentru a alege „Dimensiunea coin-ului”, și numărul de „monede” pe care doriți să îl jucați separat. După ce faceți acest lucru, dați click pe „Start” pentru a începe jocul. Dacă doriți ca bobinele să se rotească de câteva ori fără întrerupere, dați click pe „Redare automată”.

Wilds, scatters, rotiri gratuite și multiplicatori sunt doar vârful aisbergului a ceea ce vă așteaptă, deoarece Fotbal Star este, de asemenea, ambalat cu Rolling Reels, Striking Wilds și Stacked Wilds!

În timpul Striking Wilds, un jucător de fotbal lovește o minge pe role, transformând unul dintre simboluri în  „wild” pentru a da startul jocului! Sigla Fotbal Star este jocul sălbatic și acționează ca un substitut pentru orice alt simbol, cu excepția scatterului. Rolele 2, 3 și 4 pot accepta „wilds”, sporindu-vă astfel șansele de a câștiga.

Sportul rege este prezent peste tot în slotul Fotbal Star. Trei sau mai multe dintre ele împrăștiate oriunde pe role vă vor aduce până la 25 de rotiri gratuite, șansa de a juca rolul Fotbal Star Rolling Reels și un multiplicator din ce în ce mai mare, care poate atinge câștiguri spectaculoase, care-ți vor înzeci victoria.

În timpul jocului, caracteristica Rolling Reels va recompensa câștigurile consecutive. Cu rolele de tip Rolling, combinațiile câștigătoare sunt scoase de pe role și noile simboluri cad în locul lor, creând combinații potențial  câștigătoare!

Ghid de joc
Mărimea monedei: alegeți denumirea monedei.
Monede: alegeți numărul de monede.
Pariu: Setați pariul total
Pariu maxim: stabiliți cel mai mare pariu.
Spin: Începeți jocul.
Redare automată: Rotiți rotițele de mai multe ori neîntrerupte.

Spre deosebire de alte jocuri cu aparate de noroc, Fotbal Star este destul de avansat. Simbolurile sunt bine definite pe role, iar fundalul este un stadion de fotbal. Fiecare joc al jocului este plin de culoare, de la verdeata ierbii de pe teren, pana la culorile de fundal. Simbolurile includ un arbitru, o minge de fotbal, un pitch, o pereche de cizme de fotbal roșii și mai multe fotografii de acțiune ale jucătorilor la mijlocul jocului. Indiferent dacă jucați asta într-un adevărat cazinou cărămizi și mortar, sau de pe tabletă sau smartphone ca un slot mobil, sunteți sigur de a aprecia grija și atenția pe care a intrat în design.

Intră acum pe Cazino Mobil și profită de cele mai tari bonusuri exclusive pentru jocuri cu aparate de noroc!