pariuri mobil

Pariuri mobil: ce înseamnă și cum se fac?

Să plasezi pariuri mobil înseamnă toate acțiunile pe care le poți face de pe orice  pe care le poți plasa utilizând un dispozitiv precum un smartphone sau o tabletă. Tot ce îți trebuie este un device bun și o conexiune puternică la  internet şi de un cont creat la o casă de pariuri online. Pe aplicația de mobile ai tot felul de oferte promoționale exclusiv negociate pentru tine, astfel șansele tale de câștig cresc și mai mult, iar când vine vorba de victorii acestea sunt și mai simțitoare.

De ce să pui pariuri mobil?

Tot mai multe case de pariuri și casino online au creat o aplicație pentru pariuri mobil. De ce? Simplu! Pentru că utilizatorii sunt tot mai mult timp on the go, astfel încât, dacă vrei să îți susții echipa preferată și vrei să și câștigi bani, în același timp, cea mai ușoară soluție este să pariezi direct din aplicație.  Bonusurile exclusive pot fi accesate la fel de rapid ca pe site-uri.

Mai mult, dacă vrei să depui sau să retragi câștigurile, de pe aplicațiile de mobile poți face acest lucru, fără nicio problemă! Astfel, dacă reușești să accesezi un astfel de bonus, este perfect! Îl revendici și apoi te bucuri de el jucându-l cum vrei tu!

Un alt avantaj se referă la bonusurile extra. Aceste bonusuri se adaugă la bonusul de bun venit. Freebet-uri, pariuri fără risc, sau bonusuri instant; tipurile de bonusuri oferite diferă de la agenție la agenție și sunt care de care mai variate.

Al treilea avantaj se referă la faptul că ai  acces oricând la pariuri. Astfel, de fiecare dată când vrei să plasezi un pariu, poți accesa direct din aplicație. Dacă ești fan NBA sau NHL, meciurile se desfășoară la diferite fuse orare. Cu aplicațiile mobile poți plasa oricând pariuri mobil. Dacă ești la birou și joacă echipa ta preferată și vrei să o susții, dar și să câștigi ceva bani, nicio problemă! Poți proceda la fel. Ai multa mobilitate și varietate din care poți alege, la orice ora, în orice moment.

Vorbind despre varietatea jocurilor, repetăm faptul că majoritatea aplicațiilor îți oferă toate opțiunile pe care le poți accesa și pe site-ul agenției. Prin urmare, nu ești condiționat de varianta desktop a caselor de pariuri din România.

Astfel ești limitat din nici un punct de vedere din cauză că nu folosești calculatorul. Singura facilitate care nu este disponibilă de pe telefon este utilizarea serviciului de „live-chat” însă în cazul unei probleme urgente poți folosi celelalte metode de contact: Mail sau apel telefonic.

Să joci la pariuri mobil, în ziua de azi este din de în ce mai simplu, datorită multiplelor aplicații pe care le poți descărca pentru orice dispozitiv pe care îl ai la îndemână. Nu rata niciun meci, nicio pasă și nicio șansă de a câștiga premii substanțiale! Distracția începe aici! Intră pe pagina de Bonus, selectează o ofertă care îți face cu ochiul și dă start joc acum!