jocuri cu aparate de noroc

Tipuri de jocuri cu aparate de noroc

Sloturile au fost inventate înapoi în 1887 și au luat lumea cazinoului pe sus. Tambururile sunt unitatea principală la jocuri cu aparate de noroc, deoarece acestea conțin toate simbolurile diferite care se aliniază în „linii de plată”. Când au fost inventate primele sloturi, rolele erau lucruri reale, în timp ce în zilele noastre sunt în mare parte reprezentări digitale ale bobinelor de modă veche. Este ușor să joci sloturi online, deoarece jucătorul trebuie doar să determine suma pe care dorește să o parieze pe linie și numărul de linii pe care doresc să parieze (dacă nu este fix). Apoi, apăsați butonul rotativ și câteva secunde mai târziu, simbolurile aleatorii se vor opri pe ecran și, în funcție de locul unde acestea au aterizare, sistemul determină dacă sunteți plătit și cât de mult.

Care sunt modelele de jocuri cu aparate de noroc?

Deși sloturile pot fi clasificate folosind variabile diferite, clasificarea cea mai comună este cea care cuprinde trei grupuri: sloturi clasice, sloturi video și sloturi jackpot (progresive).

Sloturile clasice au fost primele mașini de slot care au apărut în cazinourile live și unele dintre ele au ajuns și la cazinourile online. Acestea conțin, de obicei, trei role cu unul sau trei rânduri și între una și cinci linii de plată. Elementele grafice și de sunet ale acestor jocuri sunt destul de simple, iar caracteristicile bonus, dacă există, sunt destul de simple. Sloturile video sunt succesorii sloturilor clasice și au apărut odată cu avansarea tehnologiei, care le-a oferit designerilor joc mult spațiu pentru a îmbunătăți lucrurile.

Sloturile video nu utilizează role reale, ci mai degrabă reprezentări grafice computerizate ale rolelor conduse de software. Sloturile video au, de obicei, cel puțin cinci role și trei rânduri, iar numărul liniilor de plată este cuprins între nouă și câteva mii, în unele cazuri. În plus, caracteristicile bonusurilor sunt mult mai interesante, cu animații și detalii minunate, îmbunătățind semnificativ experiența jocurilor.

Sloturile Jackpot pot fi atât sloturi clasice, cât și video, deși majoritatea aparțin ultimei categorii. Acestea sunt sloturi în care jucătorii pot câștiga o sumă mare de bani dacă aliniază o anumită combinație, merg până tot timpul în jocul bonus sau, uneori, doar la întâmplare. Diferența dintre sloturile standard și progresive de jackpot este în faptul că jackpot-urile standard oferă o sumă fixă ​​de bani pe care un jucător o poate câștiga, de obicei direct conectată la mărimea pariului lor. Jackpoturile progresive cresc ușor cu fiecare pariu jucat pe acea mașină sau pe oricare dintre mașinile de același tip din multe cazinouri online. Suma pe care o puteți câștiga nu este legată de mărimea pariului dvs., ceea ce face ca sloturile progresive să fie foarte populare. Mulți jucători au câștigat milioane, jucând câte $ 0.25 pe jocuri de genul Mega Moolah sau Mega Fortune.

Profită acum de bonusurile disponibile pe Cazino Mobil pentru cele mai tari jocuri cu aparate de noroc! Câștigurile tale sunt la un click distanță!