jocuri de noroc online

Jocuri de noroc online cu tematică tribală

Peisajele exotice sunt unele dintre cele mai generoase teme pentru jocuri de noroc online. Astăzi vom vorbi despre un joc inspirate de acest subiect.

Jocuri de noroc online exotice

1. Aloha! Cluster Pays

Este un slot NetEnt cu 6 role care poate fi redat pe toate dispozitivele și utilizează mecanismul „Cluster Pays”, adică obțineți un câștig atunci când formați un grup din același simbol (aveți nevoie de 9 sau mai multe). Jucat de la mize foarte mici per spin, acest joc beneficiază de simboluri de substituire și wilds. Când aveți un cluster, acesta poate declanșa întâmplător caracteristica Sticky Win Re-Spins și puteți adăuga un bonus la câștigurile dvs. Apoi este caracteristica Free Spins, unde puteți obține până la 60 de rotiri gratuite în total – există un mecanic Drop Symbol în cazul în care simbolurile cu valoare scăzută sunt îndepărtate de pe role pentru a câștiga până la 2.000 de ori miza (per rotație gratuită).

Aloha! Cluster Pays este un joc slot de la Net Entertainment cu 6 role și 5 rânduri. Te duce pe o insulă tropicală unde Tiki se află în mijlocul acțiunii. Ferește-te de erupția vulcanului de fiecare dată când primești o combinație câștigătoare.

Numai în jocul de bază, un câștig de tip cluster poate activa aleatoriu caracteristica Sticky Win Re-Spins, adică simbolurile câștigătoare sunt ținute la un loc cu toate celelalte simboluri. Dacă mărimea câștigului crește, simbolurile care măresc cluster-ul sunt, de asemenea, lipite de un alt premiu acordat.

Aceasta opțiune continuă până când obțineți un simbol care mărește și mai tare dimensiunea grupului de simboluri sau până când completați întregul ecran cu același simbol. Căutați simbolul de înlocuire care poate apărea pe orice bobină – aceasta se va transforma în simbolul adiacent, care vă oferă cea mai mare victorie într-un grup.

Apoi aveți caracteristica Free Spins care este declanșată prin obținerea a 3 sau mai multe simboluri la fel. Astfel, 3 simboluri vă vor da 9 rotiri gratuite, 4 vă vor da 10 rotiri gratuite, 5 vă vor da 11 rotiri gratuite și 6 vă vor recompensa cu 12. Caracteristica beneficiază de un simbol mecanic de tip Drop. În cazul în care simbolurile câștigătoare scăzute sunt eliminate – acest lucru crește potențialul dvs. de câștig pe rotirile gratuite rămase. Uita-te la mai multe simboluri gratuite rotiri în timpul caracteristica ca 3 va va oferi 1 mai multe rotire gratuită, 4 vă va oferi 2 mai multe rotiri gratuite, 5 vă va oferi 3 mai multe rotiri gratuite și 6 într-o rotație gratuită vă va oferi un supliment 4 gratuit se învârte.

Aceasta înseamnă că există o posibilitate de 60 rotiri gratuite în total disponibile. În cele din urmă, dacă nu există nici o victorie pe ultima rotire liberă, veți obține o rotire suplimentară gratuită până când veți obține o combinație câștigătoare.

Aloha! Cluster Pays are multe de făcut, dar este relativ simplă odată ce te duci – am găsit-o să fie frumos echilibrat, deoarece este varianta medie. Maximul pe care îl câștigi este o mistră de 2.000 de ori miza la fiecare rotire, astfel încât există cu siguranță un potențial pentru victorii mari. Toate acestea, NetEnt au creat un joc slot foarte distractiv, cu caracteristici bonus excelente care sunt diferite față de orice lansat anterior – degetele!

Nu mai sta pe gânduri, distrează-te la jocuri de noroc online și hai pe Top Cazino!