pariuri golf

Sfaturi utile la pariuri golf pe mobil

Cu toate că originea golfului nu este clară, iar specialiștii o plasează undeva pe plaiurile scoțiene în perioada Evului Mediu, acest joc devine cunoscut odată cu sfârșitul secolului al XIX-lea. În zilele noastre, sportul cu crosa a devenit extrem de popular în întreaga lume. În prezent, golful profesionist este organizat de două mari circuite PGA Tour pentru Statele Unite ale Americii și European Tour pentru turneele din Europa, Asia și Africa. Diferența majoră între cele două constă în premiile substanțial mai mari pentru turneele din PGA Tour.  Așadar, când vine vorba despre pariuri golf, ideal ar fi să te orientezi către cele mai importante turnee de golf din lume. 

Informații cuprinse în articol:

  1. Pariuri golf – sfaturi utile
  2. Turnee la golf
  3. Pariuri golf live de pe mobil

1.Câteva sfaturi pentru a plasa pariuri pe golf

Cei care își doresc să devină pariori profesioniști, trebuie să acorde o atenție maximă procesului de selecție. Așadar, e bine să urmezi câteva sfaturi utile atunci când pariezi la golf.

Documentează-te

Când alegi ce pariuri golf să plasezi, e absolut necesar să ții cont de anumite detalii despre jucători, locul de desfășurare a evenimentului și de cât mai multe statistici. Documentarea este o etapă importantă care poate face diferența atunci când plasezi pariuri golf. Pentru a obține câștigurile dorite e nevoie mai degrabă de intuiție și de o analiză amănunțită a meciurilor decât de noroc. Așadar, orice informații referitoare la pariuri golf poate fi de un real folos. Chiar dacă nu vei aplica toate informațiile în strategia ta de pariere, tot e necesar research-ul. 

Află ce stil de joc au jucătorii

Cu siguranță că fiecare jucător are un anumit stil de joc și propriile puncte forte și vulnerabilități, iar acest lucru influențează rezultatele obținute. Pentru a cunoaște jucătorii, cel mai ușor mod este de a viziona meciurilor lor. În felul acesta, vei cunoaște jucătorii și vei reuși să îți faci propria părere despre stilul, atitudinea și skillurile lor. Desigur, poți să iei în considerare și ce spun alte persoane, dar nu trebuie neapărat să fii de acord cu părerile lor. Cel mai bine ar fi să nu te lași influențat în decizii, mai ales dacă este o persoană neavizată care nu are multă experiență în cote pariuri golf.

Acordă o atenție maximă începutului de turneu!

Dacă un jucător a rămas în urmă, există șanse foarte mici să mai revină. De regulă, la British Open și US Masters, playerii care încep foarte bine în prima zi, termină la fel de bine. Desigur există și excepții – puține la număr, dar există – au fost și jucători de golf care au cunoscut o revenire spectaculoasă. 

Ce statistici să iei în calcul la pariuri golf?

Dacă nu ai mai pariat până acum, ar trebui să știi că există anumite statistici pe care ar trebui să le verifici înainte de a opta pentru pariuri golf. Așadar, caută pe internet informații despre următoarele aspecte ale jocului cu crosă:

  • Putting Average
  • Scrambling
  • Drive Accuracy
  • Driving Distance
  • Greens in Regulation

2. Turnee la golf

La fel ca în tenis, calendarul la golf se împarte în turnee regulate și turnee majore. Așadar, acest lucru este bine de știut indiferent de ce cote pariuri golf vrei să plasezi. Există patru turnee majore: Masters, Open American, Open Britanic și  Campionatul PGA. La acestea se mai adaugă o serie de turnee ce poartă titulatura de Campionate Mondiale. O dată la doi ani echipe formate din jucători americani și europeni își dispută Ryder Cup, una dintre cele mai prestigioase competiții din golful mondial.

Sistemul de clasificare mondial al jucătorilor de golf este World Golf Rankings. În cadrul acestui sistem, se acordă puncte pentru fiecare performanță obținută de către fiecare jucător. În cazul turneelor mai puternice, se vor aloca mai multe puncte. 

3. Pariuri golf live de pe mobil

Evoluția tehnologiei are avantajele sale. Astăzi ai ocazia de a plasa pariuri golf direct de pe telefonul tău mobil. De regulă, un meci de golf are o durată destul de îndelungată, așadar ritmul este foarte lent, iar pauzele sunt și ele destul de mari, ceea ce îți garantează suficient timp pentru a studia toate statisticile relevante și pentru a afla informații care să te ajute. 

De obicei, un turneu de golf se desfășoară pe întreaga durată a unei zile, ceea ce îngreunează un pic  procesul de selecție de pariuri golf live – mai ales pentru cei începători. Motivul este simplu – devine destul de dificil să stai în fața PC-ului non-stop pentru a putea urmări meciul cu scopul de a plasa cele mai bune cote pariuri golf live. Datorită telefonului mobil, beneficiezi de avantajul flexibilității și al confortului, având astfel posibilitatea de a plasa pariuri golf live de oriunde și fără a neglija activitățile tale cotidiene. La majoritatea transmisiilor live video din alte sporturi se remarcă un delay foarte mmic de aproximativ câteva secunde între ceea ce se întâmplă în realitatea și ceea ce este în transmis. În cazul sportului cu crosa, în mod special la PGA Tour, se poate întâmpla ca aceste delay-uri să fie chiar de câteva minute. Având în vedere că agențiile de pariuri online au acces imediat la informații, spre deosebire de privitori care le obțin cu întârziere, există șanse ca anumite case de pariuri online să schimbe anumite cote pariuri golf, chiar dacă pe transmisia live nu se observă încă ceva notabil.

În concluzie, atunci când vrei să pariezi la golf, trebuie să iei în calcul mai multe aspecte pentru a obține câștiguri profitabile la cele mai bune cote pariuri golf. 

Citește și articolele despre: