jocuri mobil

Ace Ventura Pet Detective & alte jocuri mobil

Ace Ventura Pet Detective este unul dintre acele jocuri mobil de la Playtech, care se bazează pe filme iconice, precum acesta cu Jim Carrey. Pe lângă faptul că este distractiv și amuzant, în jocul de bază există 3 caracteristici cu bonusuri care se declanșează la întâmplare, cu extra wilds, stive sălbatice și rotiri gratuite. Principala atracție este caracteristica „Jocuri gratuite”, unde puteți combina „Animals Modifiers” pentru a obține rotiri gratuite suplimentare, până la 1.024 de linii de plată, upgrade-uri de simboluri, extra wilds, multiplicatori wilds aleatorii, precum și multiplicatori câștigători. Alllllrighty Then!

Detalii despre unul dintre cele mai amuzante jocuri mobil

Ace Ventura Pet Detective este un slot video Playtech cu 5 role și 243 moduri de a câștiga. Bazat pe filmul detectiv de comedie, din 1994, cu Jim Carrey, acesta beneficiază de cele mai amuzante momente din film. Scopul tău este să-l ajuți pe Ace să-și rezolve cazul, prin combinarea a șase modificatori de animale unici, când apare funcția Jocuri gratuite. Poți paria aproape oricât de mult vrei pentru o rotire, existând și 3 caracteristici înrădăcinate în rolă, care pot fi declanșate în jocul de bază.

3 funcții In-Reel în jocul de bază

În ceea ce privește caracteristicile în rolă, există 3 care pot declanșa orice joc de bază, în mod aleator. În primul rând, aveți caracteristica Jungle Friends, în care Ace își cheamă prietenii din junglă, pe orice rotire, pentru a vă oferi simboluri sălbatice suplimentare. Apoi, există caracteristica Walkway Sneaky, unde Ace se strecoară pe roți, pe orice rotire, pentru a vă oferi stive sălbatice.

În cele din urmă, există caracteristica Loser în cazul în care Ace declanșează o rotire gratuită cu un multiplicator 2x. Dacă nu aveți câștiguri, un re-spin gratuit se acordă odată cu multiplicatorul, mărind câștigul de la +1 până la +3. Și toate aceasta continuă până când veți obține o rotire câștigătoare.

Jocuri mobil gratis

Principala atracție este caracteristica Jocuri gratuite care se joacă atunci când simbolurile Rhino Bonus se găsesc simultan pe rolele 1, 3 și 5. În acel moment veți fi răsplătit cu 7 rotiri gratuite și Modificatori de animale. Acești modificatori de animale sunt colectați în jocul de bază și aplică îmbunătățiri, în timpul rotirilor gratuite. Veți putea vedea acest lucru în colțul din stânga sus al ecranului.

Acum, dacă ați adunat deja un Modificator de animale, veți fi recompensat cu un mic premiu în numerar. Căutați modificatori cu taste, deoarece acest lucru vă permite să combinați trei modificatori în caracteristică. Oricum, iată ce trebuie să știți despre Modificatorii cu animale:

  • Modificatorul roșu cu rechin vă recompensează cu un număr aleatoriu de rotiri suplimentare gratuite.
  • Modificatorul roz cu elefant extinde numărul de linii de plată pentru a vă oferi 1.024 căi de câștig (practic un rând suplimentar de simboluri).
  • Modificatorul Green Gorilla îmbunătătește simbolurile cu un simbol aleator ales sa fie upgradat. Când acest simbol intră în timpul funcției, acesta se transformă în simbolul plătit pentru câștiguri mai mari.
  • Modificatorul Liliacul Galben plasează simbolurile sălbatice în poziții aleatoare pe role, după fiecare rotire gratuită.
  • Modificatorul Porumbelul Portocaliu adaugă un multiplicator câștigător la orice simbol sălbatic care apare pe tamburul mijlociu (tamburul 3).
  • Modificatorul Delfinul Albastru este cel mai bun, deoarece vă este acordat un multiplicator câștig mister la începutul caracteristicii gratuite de rotiri care se aplică tuturor câștigurilor în timpul caracteristicii.

Jocul Ace Ventura Pet Detective este foarte distractiv! Caracteristicile bonusului pot fi foarte recompensatoare. Spre exemplu, am câștigat de peste 100 de ori miza mea, cu caracteristica Jungle Friends, în timp ce Ace a chemat 6 sălbatice în plus!

Nu mai pierde timpul cu alte jocuri mobil! Intră acum pe site-ul nostru și dă start joc la sloturi casino!