cazinouri jocuri gratis

Picturi și istorie în cazinouri jocuri gratis online

Îți place să te joci în cazinouri jocuri gratis? Acum poți descoperi fascinanta lume a artelor chiar în jocurile tale de cazinou preferate. Și totul pe gratis! Deși arta nu se numără printre cele mai populare tematici când vine vorba de jocuri gratis de cazinou, sunt totuși două astfel de jocuri pe care sigur le vei găsi fascinante. Și sunt și destul de populare în casinourile online. În plus, dacă te poți juca pe gratis, de ce să nu le încerci? Deși s-ar putea ca arta să nu fie subiectul tău preferat, jocurile gratis din articolul de astăzi sigur îți vor capta atenția. Citește mai departe despre Pablo Picasslot și Reel Crime 2: Art Heist și pregătește-te să ai un timp pe cinste!

Descoperă lumea pictorului cubist Pablo Picasso în jocul gratis Pablo Picasslot

Pablo Picasslot, al cărui nume vine de la celebrul pictor spaniol Pablo Picasso, este un joc gratis interesant, inspirat de mișcarea cubistă. Rolele au ca fundal o pictură imensă care se află în studioul lui Pablo Picasso, iar pictorul cubist se poate vedea și el în fundal. Simbolurile de pe role sunt pline de culori și, așa cum te poți aștepa, reprezentative pentru stilul cubist. Simbolurile care îți plătesc cel mai mult atunci când formează combinații câștigătoare sunt pensula sau pensulele de pictat, paleta de culori, vopseaua și șevaletul lui Pablo Picasso. Acum te poți juca în cazinouri jocuri gratis inspirate de arta celebrului artist Pablo Picasso. Simbolurile care îți plătesc cel mai puțin atunci când formează combinații câștigătoare în Pablo Picasslot sunt, de obicei, imaginile cu cărți de joc. Nu este niciun simbol Wild care să iasă în evidență, dar această nu înseamnă că nu sunt simboluri cu funcții similare celor Wild. Rame de tablou de diferite mărimi acoperă simbolurile de pe role, între 1 și 9 simboluri, iar când aceasta se întâmplă, simbolurile cu ramă se vor transforma în simboluri Wild. O funcție destul de interesantă pentru jocuri gratis de cazinouri, nu? Pablo Picasso pictează peste aceste simboluri și le transormă în opere de artă precum Mona Lisa lui Leonardo da Vinci, Autoportretul lui Van Gogh și Nașterea lui Venus a lui Botticelli. Pe lângă faptul că tu o să câștigi o groază de bani, înveți și ceva istorie a artei. Jocul Pablo Picasslot vine și cu runde bonus. Unul dintre acestea este Picker Bonus, declanșată de 3 simboluri cu cufere cu comori care îți apar pe role. În această funcție, va trebui să găsești cheile pentru a putea deschide cuferele și pentru a profita de premii. În plus, 3 simboluri cu Pablo Picasso te premiază cu 8 rotiri gratuite. Ești gata de joc?

Încearcă aici gama noastră de cazinouri jocuri gratis!

Creează o poveste captivantă în Reel Crime 2: Art Heist

Alt joc popular și de-asemenea inspirat din lumea artei, este Reel Crime 2: Art Heist. Simbolurile de pe role sunt de fapt opere de artă, pe care le poți vedea și într-un muzeu real. Dar, în plus, sunt și opere de artă false. Simbolul Wild din acest joc este artistul, care te plătește cel mai mult când se află într-o combinație câștigătoare. Cea mai tare funcție a jocului gratis Reel Crime 2: Art Heist este oferta mare de runde bonus. Remy și Raoul sunt cei care falsifică opere de artă și a căror poveste o vei descoperi în acest joc online. Mai mult, povestea se învârte în jurul operelor care vor fi furate, selectarea instrumentelor pentru a pune în aplicare furtul, diverse planuri de a intra în posesia tablourilor și găsirea unui cumpărător. Joacă-te în cazinouri jocuri gratis interesante!