pariuri bonus

Cum să beneficiezi de pariuri bonus pe jocurile pe telefon

Jocurile slot pe telefon sau tabletă au căpătat tot mai mult teren în ultima perioadă. Aceasta în condițiile în care nevoia de mobilitate a oamenilor a crescut, iar statul în fața calculatorului nu mai reprezintă o opțiune, mai ales atunci când vorbim de posibilități de distracție. Prin urmare, nimic nu este mai plăcut decât să stai pe o bancă în parc și să beneficiezi de pariuri bonus la un joc slot sau la o partidă de ruletă, fără să depinzi de cabluri sau de conectare la vreo rețea de calculatoare de tip clasic. Acesta este avantajul major al pariurilor pe telefon sau tabletă, care acum poate fi la îndemâna ta.

Ce sunt pariurile bonus

Până la a ne bucura însă de câștiguri, ar trebui să vedem ce înseamnă un pariu bonus la jocurile pe telefon sau tabletă. Acesta funcționează la fel ca orice alt bonus pe care îl primim la jocurile disponibile în versiunile pentru calculatoarele de tip laptop sau desktop. Prin urmare, el poate fi întâlnit la jocuri slot, la jocuri de ruletă sau de Black Jack, dar și la incitantele partide de videopoker. De asemenea, pariurile bonus pot fi disponibile inclusiv la pariurile sportive, acestea reprezentând modalități de premiere oferite de cazinourile online pentru jucătorii înregistrați pe site.

Tipuri de pariuri bonus

Primele care te vor întâmpina pe orice site al unei case de pariuri vor fi pariurile de înregistrare. Acestea sunt oferite ca o formă de atragere a jucătorilor pe site, nu degeaba fiind denumite și pariuri bonus de bun venit. Acestea se acordă încă din primele momente după ce te-ai înregistrat pe site-ul cazinoului online, fiind virate în contul tău de jucător. Un alt tip de pariuri bonus acordate sunt cele pentru prima depunere pe site. Astfel, după momentul înregistrării, unele case de pariuri aleg să își determine jucătorii să facă și depuneri în contul special deschis odată cu înregistrarea. Aceasta în condițiile în care unii jucători aleg să folosească banii oferiți la momentul înregistrării pentru jocurile puse la dispoziție, dar fără a mai efectua și depuneri. Deși între cele două operațiuni – înregistrare și depunere – nu există vreo relație de obligativitate, aceasta apare în momentul în care vei dori să și retragi sumele oferite drept pariuri bonus. Iar acestea nu sunt deloc neglijabile, cumulat, depășind uneori suma de două mii de lei.

Cum transform un pariu bonus în bani reali

Un alt tip de pariuri bonus de care poți beneficia la jocurile slot sau de masă de pe telefon ori tabletă sunt cele constând în runde gratuite. Acestea îți oferă posibilitatea de a juca fără să cheltui bani din contul tău de jucător. Premiile obținute însă în cadrul acestora nu sunt întotdeauna disponibile ca și cum ai juca pe banii tăi. La fel ca restul bonusurilor oferite, pentru retragere, acestea pot fi condiționate de efectuarea unor depuneri în cont și a unor rulaje care să depășească valoarea bonusurilor oferite. Iar condițiile de retragere diferă de la un cazinou online la altul.