pariuri mobil

Află tot ce vrei să știi despre fotbal și pariuri mobil!

Sunt numeroase evenimente sportive programate în aceste zile, de noiembrie. Prin urmare, este momentul potrivit pentru a profita de noile pariuri mobil, puse la dispoziție de casele de pariuri. În acest articol vom discuta, pe larg, cum se face o analiză corectă a unui joc de fotbal pentru a paria după biletul zilei. Înainte de a plasa un pariu este absolut necesar să se analizeze jocul în cauză. Pentru acest lucru va trebui să fiți informați despre diferite aspecte care țin de pariuri mobil și să nu faceți greșeala să credeți că favorita meciului va câștiga întotdeauna.

Apecte de luat în considerare când joci la pariuri mobil

Aceștia sunt parametrii care trebuie luați în considerare atunci când evaluați cum să faci puneți pariuri mobil:

  • Forma în care se află cele două echipe – este esențial să știți cele mai recente rezultate, obținute acasă și în deplasare, ale echipelor în cauza, precum și poziția în clasamentul intern;
  • Comparațiile între cele două echipe – trebuie să aveți în vedere ultimele rezultate directe dintre cele două echipe;
  • Motivația jucătorilor – în general este vorba de un derby unde sunt oferite unele premii sau prime în bani de patronii lor;
  • Condițiille de joc, reprezentate de vreme și de starea gazonului – unele echipe sunt avantajate sau dezavantajate în funcție de mediul în care sunt obișnuiți să joace;
  • Componența echipei – trebuie să știi ce jucători sunt absenți (accidentați sau suspendați), întrucât dacă lipsește un jucător cheie al echipei, echilibrul echipei se poate destabiliza complet;
  • Pregătirea din punct de vedere tehnic a celor două echipe – aici veți ține cont de ligă, țara, campionatul din care provin echipele.
  • Programul de joc – dacă echipa joacă o data la 3 zile fără a odihni unii jucători, dacă vine dintr-o deplasare lungă după un meci greu, precum și alte astfel de situații.
  • Alți factori, precum: schimbartea antrenorului, suspendarea suporterilor (de multe ori suporterii sunt al douăsprezecelea jucător, dar există și situații în care poate să fie și un factor negativ împotriva propriei echipe, mai ales, dacă rezultatele nu sunt pozitive).

 Echipa Cazino Mobil, prin pagina de Blog, te ține la curent cu cele mai tari trucuri menite să te ajute să câștigi la pariuri mobil. De multe ori statisticele și analizele sunt favorabile unei echipe și, cu toate acestea, echipa în cauza va pierde meciul. În cazul acestor meciuri surpriză, apar cele mai interesante pariuri mobil. De aceea, noi îți vom arăta cum poți profita din plin și de aceste situații.

N.B!

Recomandăm pariorilor să aleagă doar unul sau maxim două evenimente sportive, pe care să facă pariuri mobil, cu scopul de a crește considerabil șansele de câștig prin evitarea unor surprize, iar dacă aveți îndoieli despre pronosticurile afișate, îți recomandăm să nu pariezi. Ține cont de cele menționate, mai sus, intră pe pagina Case Pariuri, ia-ți bonusul și distrează-te la pariuri mobil!