book of ra

Book of Ra – mirajul câştigului uşor la jocurile de aparate

Dacă eşti începător şi eşti în căutarea celui mai simplu joc de cazino online, sloturile sunt alegerea perfectă.  Seria de jocuri de aparate cu şeptari şi jocuri de aparate cu cireşe se află în topul preferinţelor celor mai mulţi jucători şi împătimiţi ai experienţelor de cazino online.

De ce? Simplu: sunt foarte uşor de învăţat, nu necesită strategie şi analiză, oferă şi rotiri gratuite, sunt distractive, îţi permit să îţi testezi mâna şi vezi cât este de norocos, iar  tot ce ai de făcut este să îţi alegi jocul şi, partea cea mai bună, să te joci oricând, de oriunde, fără să te deplasezi. Pentru că tehnologia a avansat, iar cazinourile online oferă o varietate foarte tentantă de posibilităţi de jocuri de aparate cu şeptari sau fructe.  Şi, să nu omit partea cea mai bună a primei tale experienţe într-un cazino online, te poţi juca gratuit, fără ca măcar să fie necesară înregistrarea într-un anumit cont.

Sloturile – jocurile de cazino online ideale pentru începători

E foarte posibil să beneficiezi de un maximum de 50 de rotiri gratuite la înscrierea ca utilizator nou, dacă alegi să te înregistrezi, ceea ce îţi va permite să experimentezi ce înseamnă un joc de aparate cu şeptari şi un joc de aparate cu cireşe, acestea fiind cele mai populare, şi să decizi dacă sunt ceea ce îţi doreşti.

Totuşi, dacă eşti în căutarea unei experienţe mai bogate şi mai pline de suspans, îţi recomand să experimentezi Book of Ra, un slot mai modern, de mare popularitate, care şi-a câştigat fanii din întreaga lume…prin povestea din spatele jocului. Jocul se bazează pe experienţa mistică şi plină de aventură a unui explorator care călătorește din America în Egipt în căutarea cărții lui Ra, o carte veche care acum se află ascunsă în piramide. Aşadar, dacă vrei adrenalină, suspans, aventură şi distracţie, toate într-un joc simplu de slot, îţi recomand să încerci şi Book of Ra. Cu cât vei experimenta mai multe jocuri online de cazino, cu atât vei putea alege mai uşor ceea ce îţi place şi îţi poartă noroc. Experimentarea e cheia succesului. Chiar şi când vine vorba de jocurile de aparate.

Vezi unde poți juca sloturi la cazinouri cu aplicații mobil!

Book of Ra – slotul care îţi oferă mai mult decât clasicele jocuri de aparate cu şeptari şi cireşe

Construite în vremurile în care Egiptul era, fără îndoială, una dintre cele mai bogate și mai puternice civilizații din lume, piramidele  reprezintă o emblemă a luxului, misticului, fanteziei  şi fascinaţiei nestăpânite. Dar măreţia lor nu se opreşte la masivitate şi istorie, ci trece dincolo de intangibil: la putere, luxurianţă şi rolul de atotputernic al faraonilor şi regilor în societatea antică egipteană.

Mii de ani mai târziu, piramidele îşi păstrează aerul misterios şi atracţia inexplicabilă către necunoscut. Ra, Regele soarelui, despre care se crede că ar fi fost îngropat împreună cu toată bogăţia sa, revine simbolic, într-o călătorie care îmbină cu succes comercialul şi fantasticul – în Book of Ra,  celebrul joc online, care îţi arată calea către bogaţii de neimaginat.

Explorarea lumii egiptene antice începe încă de la primul click, iar energia, atmosfera, culoarea şi ritmul jocului sunt doar câteva dintre elementele care îţi garantează că te vei întoarce în timp…pe nesimţite. Spre bucuria fanilor şi cunoscătorilor, Book of Ra nu este deloc un joc liniar şi lipsit de suspans, din contră: îţi permite să explorezi o lume nesfârşită de simboluri, strategii şi bogăţii.

Deloc neglijabil este şi faptul că, pe lângă suspans şi strategie, Book of Ra e şi o metodă excelentă de a-ţi ţine mintea trează, focusul  – şi de a-ţi stimula imaginaţia, fără să mai ţii cont de trecerea timpului. Practic, nu numai că îmbină excelent comercialul şi nevoia de destindere, dar jocul are grijă să păstreze misterul şi atemporalitatea, sentimente definitorii pentru perioada egipteană antică. Evident, posibilităţile de câştig sunt infinite, sky is the limit, sau, în cazul de faţă…norocul, felul în care se aliniază planetele – pentru tine, atenţia la câteva aspecte cheie şi perseverenţa. Book of Ra este, fără doar şi poate, o călătorie excelentă în timp, gata să te scoată din rutina zilnică şi să-ţi deschidă uşile către bogăţia ascunsă în urmă cu mai bine de 4000 de ani.

Ce aduce nou Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe este variantă îmbunătăţită a clasicului joc de păcănele Book of Ra. Povestea din Egipt continuă, iar popularitatea jocului creşte în întreaga Europă. Practic, Book of Ra îţi permite să experimentezi clasicul joc de păcănele cu şeptari, dar într-o variantă mai modernă, tot mai populară, cu o poveste puternică şi atrăgătoare în spate, astfel încat experienţa ta să fie una uimitoare încă de la început.

Dacă vei citi câteva comentarii şi recenzii ale începătorilor sigur vei descoperi cât de recomandat este Book of Ra, iar asta pentru că, pe lângă aventura şi distracţie, Book of Ra deluxe oferă un bonus deloc neglijabil: runda bonus, care vine odată cu alinierea a 3 sau mai multe simboluri scatter, cele care dau startul rundelor bonus și rotirilor gratuite. În cazul de faţă, simbolul scatter este chiar Cartea lui Ra, iar odată cu bonusul primit, întreg câştigul se dublează.

Book of Ra – jocul de aparate aflat între noroc, experienţă şi strategie

Sloturile sunt foarte frecvent incluse în categoria jocurilor bazate pe noroc şi o mână bună. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru a descoperi lumea jocului de cazino online Book of Ra nu este neapărat să citeşti o mulţime de trucuri, adesea false, şi să urmăreşti tutoriale – care te pot induce în eroare, ci să te joci cât mai mult şi să profiţi de demo-ul care îţi stă la dispoziţie.

Stabilirea unui target zilnic de profit pentru Book of Ra poate fi primul pas în înţelegerea mai bună a jocului şi obţinerea câştigului dorit, fără să scapi printre degete distracţia.

Să fim serioşi: după ce trece de micul prag al distracţie, fiecare împătimit al jocurilor de cazino online visează la marele jackpot. Doar că, în cele mai multe cazuri, “socoteala de acasă nu se prea potriveşte cu socoteala de la piaţă”, moment în care intervine frustrarea.

Visează, îndrăzneşte să rişti, dar rămâi cu picioarele pe pământ: când începi să joci, eşti obligat să îţi asumi faptul că poţi câştiga totul…sau poţi pierde totul. Cu Book of Ra ai totul.

Citește și articolul despre șanse la jocuri de aparate online!