pariuri sportive live

Citește de ce trebuie să încerci pariuri sportive live!

Astăzi îți vom arăta de ce ar fi bine să încerci măcar o dată să joci la pariuri sportive live, deoarece în articolul trecut am discutat despre casino live.

Ce sunt pariuri sportive live?

Poate părea o întrebare banală, dar este necesară mai ales pentru cei care nu au jucat la pariuri sportive live până acum. Acestea sunt pariurile ce pot fi plasate în timp ce se desfășoară un eveniment. Să presupunem că joacă două echipe în Champions League. În orice moment al meciului, indiferent că este minutul  5, 40 sau 75, vei putea paria pe 1×2, sub/peste număr de goluri, cartonașe, handicapuri și multe alte opțiuni. Cotele se actualizează automat în funcție de cum evoluează meciul și de situația existentă în momentul în care vrei să pariezi. Dacă o echipă este condusă cu 2:0 cu 20 de minute înainte de finalul partidei, este evident că în acel moment cota pentru o victorie a favoriților va fi foarte mare.

Pariurile live sunt foarte populare pentru că, așa cum sunt sigur deja ți-am dat seama, sunt mult mai dinamice și te ajută să simți la maxim adrenalina unui meci de fotbal. Poți paria live chiar și de pe mobil în timp ce ești pe stadion, sau în timp ce ești la terasă urmărind meciurile echipei preferate alături de prieteni.

Beneficii pariuri sportive live

În primul rând, poți plasa un număr mare de pariuri într-un interval limitat de timp – un pariu live se poate închide la 2-3 minute, din momentul în care ai apăsat butonul „Pariați”. Astfel, poți plasa astfel de pariuri sportive live oricând la tenis, la reprize la fotbal, dar și în cazul multor altor sporturi. Asta înseamnă că ai putea avea un număr mare de pariuri decise într-un interval scurt de timp, ceea ce aduce din start câteva avantaje: rulaj rapid, posibilitatea unei îmbogățiri rapide, adrenalină continuă, distracție maximă și multe alte beneficii care pot fi îndeplinite rapid și avantajos pentru tine. De exemplu, sunt pariori care ajung să ruleze banca de 5 ori într-o singură zi, iar astfel chiar dacă fac un profit de doar 5% la fiecare rulaj de 1x, la finalul zilei deja și-au mărit bankroll-ul cu 25%!

În al doilea rând, poți paria în funcție de ce se întâmplă, pe loc, în meci – atunci când joci pre-meci te bazezi pe statistici și diferite informații, dar parcă nu se compară cu acel moment în care chiar poți urmări live partida respectivă și vezi concret cum se desfășoară jocul. Cineva inspirat, care se bazează atât pe cunoștințele proprii cât și un pic pe feeling, se poate folosi de acest avantaj pentru a câștiga mai mult decât atunci când juca în cote fixe.

În ultimul rând, pariurile live sunt mai dinamice și mai palpitante – dacă pentru tine pariurile sportive nu sunt doar un mod de a face bani, ci și o pasiune, atunci vei fi încântat de acest mod de a juca pentru că te va ajuta să trăiești la maxim adrenalina meciului la care te uiți știind că ai o miză în acel joc.

Cele trei avantaje sunt doar câteva dintre cele mai evidente beneficii pe care le poți avea. Intră acum pe pagina de Bonus, revendică o ofertă exclusivă și câștigă la pariuri sportive live!