Moon Princess Slot Gratis

Moon Princess Slot Gratis

Îți amintești faimoasele desene animate Sailor Moon? Se pare că Play n Go a preluat magia acestor desene și a transpus-o într-un slot palpitant și relaxant în același timp, ce ne duce cu gândul la copilărie. Unii jucători spun că acest joc se adresează mai degrabă sectorului feminin al pasionaților de jocuri de noroc, însă în realitate, slotul atrage jucători din ambele categorii prin combinații câștigătoare și funcții bonus fascinante. Încearcă și tu Moon Princess slot gratis la cazinourile online partenere și bucură-te de o experiență unică!

Moon Princess slot gratis – grafică colorată, atractivă

Slotul Moon Princess are o tematică atipică, unică am putea spune. Majoritatea sloturilor se învârt în jurul aventurilor sau al călătoriilor, prea puține sunt cu prințese și nici unul inspirat din desenele Sailor Moon. Grafica este una colorată și atractivă, care îți dă o stare de bine încă de la început – Moon Princess slot grafis este acel tip de joc care te invită să te relaxezi și să rotești rolele până prinzi un câștig.

Coloana sonoră folosită te duce direct înapoi în copilărie, în momentele în care erai lipit de televizor pentru a nu scăpa desenele favorite. Sunetele și animațiile folosite sunt atât de antrenante încât suntem siguri că atunci când vei prinde un câștig pe role te vei ridica de pe scaun și vei începe să dansezi. Ecranul de jos este colorat și încărcat, dar într-un mod plăcut, ce nu îți va distrage atenția de la adevăratul scop în joc.

Încearcă bonusuri fără depunere cu rotiri gratis la sloturi!

RTP de 96.5% și 20 Linii de Plată

Pe cât este de colorat, pe atât de multe câștiguri îți va aduce. Moon Princess este un slot cu un RTP de 96.5%, peste medie, iar asta înseamnă că te vei bucura încă de la bun început de câștiguri mai mari. Este important să alegi sloturile la care să îți încerci norocul în funcție de payout pentru că un payout mai mare îți aduce câștiguri mai mari fără să faci vreun efort suplimentar.

Moon Princess se numără printre sloturile de la Play n Go cu cel mai mare RTP, așa că, ar fi bine să profiți de el. Slotul are și 20 linii de plată fixe, deci vei juca întotdeauna cu numărul maxim, nu poți selecta mai puține linii de plată, iar asta nu reprezintă un lucru rău pentru că un număr mare de linii de plată înseamnă șanse mai mari de câștig.

Cum se joacă Moon Princess Slot Gratis

După cum spuneam, Moon Princess are un ecran de joc încărcat, însă asta nu afectează în niciun fel experiența de joc și nici nu îți distrage atenția. Focusul tău trebuie să fie asupra rolelor din centru și asupra butoanelor de jos. Ca să te bucuri de jocul Moon Princess slot gratis, ai nevoie doar de butonul de Spin, situat în partea dreaptă, jos, a ecranului. Chiar lângă butonul de Spin, ai și opțiunea de Autoplay – poți selecta numărul de rotiri automate (între 10 și 100), dar și când să se oprească (la orice câștig sau la învârtirile gratuite).

Înainte însă de a apăsa butonul de Spin sau de Autoplay, mai ai un singur lucru de făcut – să setezi valoarea pariului, între 0.2 și 1. Iar dacă vrei să consulți tabelul cu simboluri și plăți, poți face acest lucru prin accesarea butonului de Info, din partea stânga, jos. Dacă faci parte din categoria jucătorilor începători, poate ar fi bine să încerci mai întâi Moon Princess slot gratis la Supercazino pentru a vedea exact cum funcționează fiecare buton și fiecare opțiune din joc.

Simboluri și plăți în Moon Princess

Moon Princess este un slot spectaculos și din punct de vedere al simbolurilor pe care le vei regăsi pe role. Doar privindu-le îți vei da seama cât de mult s-a lucrat la acest joc și cât de multă atenție la detalii a fost acordată. Vei găsi pe role cele 3 prințese războinice – Love, Star și Storm, un simbol joker și alte 4 simboluri tematice – un clopoței, o inimă, luna și stelele. Simbolurile cele mai bine plătite în combinațiile câștigătoare sunt cele 3 prințese și simbolul joker. Însă, cele mai mari câștiguri nu sunt aduse de aceste combinații, ci de funcțiile speciale de joc, despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Moon Princess slot gratis – caracteristici speciale

Moon Princess are câteva funcții speciale pe care nu le regăsim la toate sloturile, iar dacă profiți de ele, ai șansa să pui mâna pe niște premii destul de mari. Una dintre caracteristicile jocului ține chiar de puterea prințeselor – fiecare prințesă are o capacitate unică de a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare. Spre exemplu, dacă nimerești pe role Love, un set de simboluri se transformă într-un alt simbol, Star îți aduce 1 sau 2 jokeri, iar dacă Storm apare, două seturi de simboluri sunt distruse – toate aceste acțiuni duc la și mai multe combinații câștigătoare și la premii de până la 5000x pariul plasat.

Există și o specială în cadrul acestui slot și poartă numele de Triada prințeselor. În timpul jocului, vei vedea în partea stângă a ecranului un contor pe care tu trebuie să îl încarci la maxim cu combinații câștigătoare pentru a iniția această rundă bonus cu rotiri gratuite. Vei avea în fața ta 3 secvențe, atribuite celor 3 prințese – poți opta între un număr mic de rotiri gratuite cu un multiplicator mai mare al câștigurilor, între un număr mai mare de rotiri cu un multiplicator mai mic sau varianta echilibrată. Indiferent de prințesa pe care o alegi să îți poarte noroc, poți fi sigur că vei pune mâna pe un câștig extraordinar. Nu există o funcție de dublaje sau de gamble în cadrul slotului, însă lipsa acestei funcții este compensată de celelalte opțiuni speciale de joc.

Concluzii

În concluzie, Moon Princess este un slot cu o tematică unică, tocmai din acest motiv ar trebui să îl încerci. Bineînțeles, există și multe alte avantaje pe care le vei descoperi pe parcurs și care îți vor aduce mai mulți bani în conturi. Până atunci însă, nu ezita să te distrezi cu Moon Princess slot gratis la Supercazino, până prinzi mișcările! Poți testa apoi și varianta cu bani reali pentru a te bucura de câștiguri în bani!

Încearcă și sloturi inspirate din filme sau sloturi cu fructe!